Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dokładnie! Tylko żeby musu nie wprowadzili...  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Blackend

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2020-08-19, 07:52:39
Dokładnie! Tylko żeby musu nie wprowadzili...  8)
Demokrację i prawa człowieka muszą w jakiś sposób zachować
Może bez ważnego szczepu nie pozwolą pracować w obawie o zdrowie innych. Przegląd szczepowy na rok lub dwa zrobią, podobnie jak z autem. Godzę się na wszystko, byle szmat nie było.

Jarek

Cytat: Gavroche w 2020-08-18, 17:00:13
Chce się wam się śledzić ten cyrk? :D

Mniej pasjonujące od odchudzania przez drut, ale da się żyć :lol:

RafałS

Znaczy zdziwionych będą teraz udawać? 8)

admin

admin

Naocznie się przekonałem, że są w Europie kraje pozbawione koronaświrusowego stanu umysłu! Jest normalnie.  :D
Przedwczoraj byłem w Luksemburg i ze zdziwieniem zanotowałem, że do zakupu kawy niezbędny jest kaganiec!  :shock:
A trzy miechy temu też było normalnie...  8)

Zyon

teraz Namordnik+ to sie fachowo nazywa ;)
Work Buy Consume Die

Blackend

Nie odpuszczą takiej kasy i możliwości testowania stada, dlatego brną dalej z tą gebelsowską zasadą - tak długo, aż stanie się to prawdą.  8)

Gavroche

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-08-20, 09:55:04
Nie odpuszczą takiej kasy i możliwości testowania stada, dlatego brną dalej z tą gebelsowską zasadą - tak długo, aż stanie się to prawdą.  8)
Dokładnie

Maja media w rękach,  mogą straszyć stado ile im sie podoba.
https://next.gazeta.pl/next/7,173953,26223211,koronawirus-zmutowal-nowy-wariant-jest-bardziej-zakazny-od.html

Blackend

Na szczęście tam piszą, że szczepionka jest niezagrożona.  :lol:

admin

Wiadomo, kolejki chętnych i na asygnatę bezkolejkową będzie dla wybranych... ;)  :lol:

Blackend

:lol:
O tak to wzbudzi pożądanie i poczucie zwycięstwa jak się już uda wyszczepić.  :lol:

admin

Ale już ponoć nowy koronaświrus szaleje, tylko jeszcze bardziej bezobjawowy!  :shock  :lol: