Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2020-04-04, 19:00:41
Cytat: Zyon w 2020-04-04, 18:41:43
Jaskowski w nowym "Zdrowie bez lekow" podaje swoj stary i skuteczny sposob na swirusy. Wegiel drzewny. I na kaca ponoc tez super.
Ale to do płuc trzeba zaciągnąć? :D

Wypic z woda, wegiel jako adsorbent wiaze i wydala czy jakos tak.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Ale koronka atakuje płuca. :D

RafałS

Nieprawda, głowę - jak sama nazwa wskazuje.  :wink:

Gavroche

Faktycznie, no i chyba jeszcze zęby. ;-)

RafałS

Ale to tylko w pislamskiej wersji, która kąsa wszystkich by się utrzymać przy władzy.

Blackend

vvv

Cytat: Gavroche w 2020-04-04, 10:46:16
przebieg epidemii jest jak najbardziej naturalny.

Najbardziej naturalny wydaje się sposób zagospodarowania lodowisk miejskich.
:shock: :?

vvv

Cytat: Gavroche w 2020-04-04, 18:56:07
Coś jak indiański taniec deszczu, tańczyli dotąd, aż zaczęło padać. ;-)

Mi się najbardziej podoba lustrzane odbicie takiej mądrości obecne w polskich przypowieściach.

(o długich ulewnych deszczach powodujących podtopienia)
"Jak rzeka wyleje to przestanie padać"

:mrgreen:

RafałS

Cytat: Blackend w 2020-04-04, 20:25:26
https://www.youtube.com/watch?v=7tgOghqchTk&feature=share&fbclid=IwAR19JGqNFYMfSQfQw2uUGGZKy0bjaEvvhi2UYDOy0aXzBTOoySiQh5Nk0IQ

Matrix 2020 który teraz realizują - warto obejrzeć i wyrobić sobie samemu zdanie.  8)
W czasach "Wojny Światów" też umierali zawałowcy, dochodziło do wypadków z paniki. Natomiast na Pislandii jest niebezpiecznie o tyle że jest pis, którego jeszcze ludzie nie zwolnili.

Blackend

Pisowcy jadą już otwartym tekstem.  :lol:
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1465172,premier-konieczne-sa-mechanizmy-przetrwania-maksymalne-dla-budzetu-a-minimalne-dla-przedsiebiorcow.html

"konieczne są mechanizmy przetrwania maksymalne dla budżetu, a minimalne dla przedsiębiorców" - Wiadomo, że budżet najważniejszy aby rząd mógł się wyżywić.  :lol:

vvv

Mieszkasz pod linią, pod wieżą, czy to tylko dieta i 42" tak zlinearyzowała przepływ elektronów w sieci neuronowej.
"W koło Macieju" to byłaby obraza i dla koła i dla Macieja.

Powtarzał, powtarzał i się postarzał.
:mrgreen: :wink:

vvv

RafałS

Wszystko na-raz +
A te 42" to co to?

Gavroche

Cytat: vvv w 2020-04-04, 21:27:05
Cytat: Gavroche w 2020-04-04, 10:46:16
przebieg epidemii jest jak najbardziej naturalny.

Najbardziej naturalny wydaje się sposób zagospodarowania lodowisk miejskich.
:shock: :?
A o co chodzi?
Trumny z 2013? 8)

Zyon

No ja nie wiem, jezeli taka jest swiadomosc 60 letniego lekarza, to rece opadaja
CytatDoktor Bernard Gonzalez, pracujący na co dzień w klubie Stade de Reims popełnił samobójstwo. Zostawił list pożegnalny, w którym wyjaśnił, że powodem takiej decyzji było zakażenie koronawirusem. Miał 60 lat.
https://nczas.com/2020/04/06/koronawirus-we-francji-lekarz-zostawil-list-pozegnalny-i-podal-powody/
Work Buy Consume Die

Gavroche

Może słaby psychicznie był i mu panika weszła za mocno?

Zyon

A co z jego wiedza? Zapomnial czego sie uczyl czy moze zmienil sie w zwyklego wypisywacza recept jak wiekszosc lekarzy?
Pamietam rozmowy z moja swietej pamieci ciocia lekarka, byla moim lekarzem rodzinnym i czasami chodzilem do niej po zwolnienia jak mi sie nie chcialo urlopu brac.
Pare razy przezylem szok.
Work Buy Consume Die

Blackend

No ale na samym dole piszą  - "Wiem, że zostawił list pożegnalny, w którym wyjaśnił swój krok, ale nie znam jego treści ? powiedział Arnaud Robinet, radny z Reims."  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Maniek

Tak, wszyscy oszukują. Rządy, lekarze, pielęgniarki, pozoranci, szpital w Central Parku na photoshopie, 5G, normalnie wszyscy w spisku. Rozumu, proponuję jednak wyłączyć i trochę odpocząć od netu...
Paranoja, odnalazłbyś się z Renią idealnie.

Borris - lat 55. Nie najbardziej schorowany. Jednak wymaga leczenia szpitalnego. Jak on, to pewnie i jest szansa, że my też. Im starsi, tym gorzej. Im więcej na raz, tym jeszcze gorzej. Więc jednak proponuję trochę się wstrzymać z tym grillowaniem w lesie.  :shock:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-04-05/boris-johnson-przyjety-do-szpitala/