Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Według PiS Bruksela kazała nosić kagańce, tylko dlaczego nie walczymy? Przecież PiS obiecywał, że nikt nam w twarz pluł nie będzie. :lol:

admin

Jasne, zielone strzałki skrętu w prawo zlikwidować też kazali... ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2020-05-03, 09:12:31
Według PiS Bruksela kazała nosić kagańce, tylko dlaczego nie walczymy? Przecież PiS obiecywał, że nikt nam w twarz pluł nie będzie. :lol:

Rozmawiałem z kumplem z Niemiec i podobno na ulicy nie trzeba kagańca nosić, tylko w sklepie i komunikacji.  8)

admin

A to nieźle.  8)
Chociaż dziwne, bo już zaczęli luzować...  :?

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-05-03, 12:45:14
Cytat: Jarek w 2020-05-03, 09:12:31

Rozmawiałem z kumplem z Niemiec i podobno na ulicy nie trzeba kagańca nosić, tylko w sklepie i komunikacji.  8)

Zgadza się.

Zyon

Cytat: admin w 2020-05-03, 08:11:32
Najdziwniejsze, że zrobili medialnie z tych kilkuset trupków z powodu chorób towarzyszących i kilku tysięcy "zarażonych" (statystycznie nieistotne!) medialnie apokalipsę 2020!  :shock:
Zadziwia mnie to niezmiernie, że w xxi wieku motłoch tak samo ciemny jak przed stu laty, pragnący komuny (czytaj - zamordyzmu państwowego wyrażonego choćby w tych "kagańcach" na mordkach, co ani pochlać, ani popalić na wolnym powietrzu). Nic się nie zmienia - niewolniczy komuch na komuchu, co komuny chce :(

"Obronimy Polskę pięć set+"...   :lol:
O tutaj to ladnie pan wyjasnia
https://www.youtube.com/watch?v=65KX8llwYLs
Work Buy Consume Die

Blackend

Niestety nic się nie da z tym zrobić, bo oni kontrolują policje i wojsko, podstawowe resorty do utrzymania władzy.  8)

admin

Ale tow. Jaruzelski też był generalissimus... ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2020-05-03, 20:37:16
Niestety nic się nie da z tym zrobić, bo oni kontrolują policje i wojsko, podstawowe resorty do utrzymania władzy.  8)
Do czasu. Po zduszeniu wszystkiego co produktywne resorty przechodzą w formę widmo, a z samych odznaczeń, przywilejów i innych pierdół dobrobytu nie ma. Na dłużej nie do utrzymania.  8)

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=iat3x0Nvrmo

Tutaj facet mówi do rzeczy. Na końcu mówi że być może DE może wystąpić z Unii

admin

To kto będzie łożył na Polskę i Polki, aby utrzymać dudową "Polskę+"  :shock: :?

Jarek

Przeciez nas wyzyskiwali, to chyba dobrze dla nas

admin

:lol: :lol: :lol:
A tak zapomniałem - pisowska propaganda - każdego w końcu przekona.  8)

Blackend

Blackend

Cytat: RafałS w 2020-05-03, 21:14:37
Do czasu. Po zduszeniu wszystkiego co produktywne resorty przechodzą w formę widmo, a z samych odznaczeń, przywilejów i innych pierdół dobrobytu nie ma. Na dłużej nie do utrzymania.  8)

Zgadza się, tylko że nadal nikt nie poniesie za to odpowiedzialności, ot uroki demokracji.  8)

admin

:lol:
Słuchałem trochę obrad senatu, ale długo nie wytrzymałem... ;)  :?

vvv

Cytat: admin w 2020-05-04, 15:12:30
:lol:
Słuchałem trochę obrad senatu, ale długo nie wytrzymałem... ;)  :?

Było jeno podziwiać majestat jego wysokości marszałka.
:mrgreen: :wink:

Zyon

Nie wiem dlaczego on nie poszedl do tego pisu, mentalnie jest juz tam od dawna.
Work Buy Consume Die

Blackend

Widocznie za mało oferowali. ;)