Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dziwne...  :?
"Trzymaj przyjaciół blisko, a wrogów jeszcze bliżej."  8)

Blackend

Pokrętne to, ja wolę od zarazy trzymać się z daleka. ;)

RafałS

"Będzie zaangażowany w prace, mające na celu opanowanie pandemii".
Khh khhmm!  8) Z tym że wszelkie prace w tym kierunku były i są zbędne. WHO może lecieć z muskiem leczyć marsjan czy cuś bo siebie nie chce.

admin

Cytat: Blackend w 2020-09-10, 22:33:06
Pokrętne to, ja wolę od zarazy trzymać się z daleka. ;)

:lol:
Racja...  8)

RafałS

admin

A jaka tam opozycja, jak lgną do pisu!  :?

RafałS

Cytat: admin w 2020-09-11, 19:57:18
A jaka tam opozycja, jak lgną do pisu!  :?
A bo to tamci, z tych co byli tamtymi, zanim są tymi. Popis.

Blackend

admin

Zofia

Wszystkich ciągnie  do Koryta. :(

Jarek

Ale to wirusowe szczególne  koryto, które jest ponad wszystko. O takim "korycie", to tamci mogą sobie tylko pomarzyć. :lol:

Jarek

https://next.gazeta.pl/next/7,173953,26291830,szczepionka-na-koronawirus-minister-zdrowia-zapowiada-ze-polacy.html

I wszystko się zgadza. W marcu aktywista spiskowiec mówił ze na rok muszą nas zakneblować żeby szczepionka była wiarygodna i miała zbyt. :lol:

Nowoczesna forma reklamy wchodzi na rynek, nie uśmiech, lecz strach na twarzy, a kaganiec jako symbol zagrożenia sprawdził się w 100 procentach.

Sorki w 99,9%. Zapomniałem o was :lol:

RafałS

Jarek

Jarek

Blackend

admin

I jakoś niezauważenie przeszło, choć takie aktualne!  :shock:  :?

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-09-12, 14:36:03
Telewizja jest stworzona na wasze podobieństwo :lol: :lol: :lol:

Dziś możnaby uzupełnić również o internety.  8)

admin

https://biznes.interia.pl/finanse/news-mandat-za-brak-maseczki-i-utrata-prawa-jazdy-od-dzis-wielka-,nId,4725136,via,1?utm_source=webpush&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName&parametr=mechcpc - jak nie ma kagańca, to za "ryj"... ;)
Co za głupki ustalają te nieskuteczne "obostrzenia" i to tylko po to, aby usiłować spodlić własnych obywateli...  :?
Ludzie powinni się ruszyć na jaką porządną antykoronaświrusową manifę, bo tamci tak lubią nakaży nakładać, że bez buntu społecznego się nie da na dłuższą metę.  8)

Jarek

Mam nadzieje że jeden drugiego będzie pilnował, i  zgłaszał odpowiednim organom.

Kamerki w ruch :lol: