Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Tu mi czołg jedzie jak Szumowski ma covida. ;)  :lol:
Za chwile kolejni celebryci będą bezobjawowo zakażeni, bo to inteligentny świrus, który tylko wybranych zaraża. ;)
Starają się jak mogą aby uwiarygodnić restrykcje, a na razie publika to kupuje dopóki pięć set dostaje.  8)

Jarek

Kaska jest za to potężna zapewne, bo znani politycy, aktorzy, celebryci  przeszlchodzą bezobjawowo. Bo nikt z nich nóg nie uciągnął  :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-09-28, 17:55:09
Cytat: admin w 2020-09-28, 12:48:09
:lol:
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/%C5%82ukasz-szumowski-ma-koronawirusa/ar-BB19uVnX?ocid=msedgntp - niech się nie przejmuje, bo wszyscy co jeszcze nie mają, będą mieć...  :lol:

To jednak nawyk dotykania twarzy paluchami wrócił, bo nie musiał maski..
Ten nowy minister zdrowia podoba mi się, jak na razie, nic nie robi. Tylko czerwoną strefę Szumowskiego w Nowym Sączu zlikwidował.

Nie mów bo go Zmorawiecki zacznie napuszczać na ludzi.  8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2020-09-28, 18:07:20
Tu mi czołg jedzie jak Szumowski ma covida. ;)  :lol:
Za chwile kolejni celebryci będą bezobjawowo zakażeni, bo to inteligentny świrus, który tylko wybranych zaraża. ;)
Starają się jak mogą aby uwiarygodnić restrykcje, a na razie publika to kupuje dopóki pięć set dostaje.  8)
"Zakażenie" - taka sama marność jak zjadanie, wydalanie itd. Rzecz błaha że niezauważalnie przechodzi to medialne wyolbrzymienie. Okazuje sie że na zjawisku tak bezobjawowo-beznaczeniowym praktycznie można zasadzić istotę liczenia w plandemi. Pomnożoną przez bezwartościowe testy oczywiście.

Jarek

Nawet 2+2 może być siedem, i nikt nic nie zrobi.

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-09-28, 18:43:40
Nawet 2+2 może być siedem, i nikt nic nie zrobi.
Ma być bez sensu, wiadomo po co. Niszczenie tego co sensowne przebiega wtedy sprawniej. 8)

Jarek

Blackend

Najlepsze, że teraz tłumaczą wzrost zakażeń powrotami wakacyjnymi, a jak ludziska plażowały jeden obok drugiego jak pingwiny, to żadnego wzrostu nie było.  :lol:
Ewidentnie zauważyli rozprężenie w narodzie i trzeba na nowo postraszyć zanim zaczną wyszczepiać.  8)

RafałS

https://nczas.com/2020/09/28/morawiecki-poruszyl-kwestie-lockdownu-czeka-na-szczepionke-i-mowi-ze-musimy-nauczyc-sie-z-tym-zyc/
"Cieszę się, że Polacy w mniejszym stopniu są wzburzeni niejako tą sytuacją niż w kwietniu, w marcu, gdy to była niewiadoma i dzisiaj reagują w sposób bardziej stonowany".
Stonowany - prawda panie Vateuszku bo dziś dam panu radę. Gdyby mnie pan kiedykolwiek spotkał (mało prawdopodobne, ale gdyby...) to nie podchodź pan, uciekaj (banksterskim zwyczajem)... :wink:

Jarek

O jakieś 100% więcej świadomości niż tutaj Odliczyłem tych co lubia walczyć  :lol:

Jarek

A największa niemiecka świnia premier Bawarii ma juz ociągnięcia. Przez tydzień spadła liczba zakażeń w Monachium, kneble mają moc. Teraz chce żeby inne landy też zagospodarowywały wolną przestrzeń  Dziwne że cała Francja zakneblowana od miesięcy, i tam wzrost. Politycy są tak tępi, ze nawet kłamać nie potrafią. 8)

Blackend

Wystarczy, że będą kłamstwo w kółko powtarzać.  8)

admin

Jakie kłamstwo?  :shock:
Proszę bardzo - https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/koronawirus/epidemia-w-polsce-zmar%C5%82o-36-os%C3%B3b-wykryto-1-326-nowych-zaka%C5%BCe%C5%84/ar-BB19wF4p?ocid=msedgntp - co za pożywka dla "mediów", problem w tym, że przy tak mizernej zakaźności, jeszcze wiele lat będą mieli kogo szczepić i straszyć!  :(  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Trzydzieści lat w kagańcach. 8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-09-29, 09:47:54
Wystarczy, że będą kłamstwo w kółko powtarzać.  8)

Argumenty i dowody na głupotę nie są w ogóle brane pod uwagę. Jak w chorobach.

Blackend

Kiedyś straszyli zaćmieniem słońca, bo nikt tego nie ogarniał, teraz jest świrus, a przedtem ocipienie klimatu, ale jedno od zarania się zgadza - kasa.  :lol:

Jarek

Czuję że te kagańce wprowadzili dla takich cwaniaków jak my 8)
I nie że sie chełpię.
Co to za chamy i tyle władzy, chciałby taki jeden  pazerny ryj raz zobaczyć co ma aż tyle do powiedzenia na tym świecie. 8)

Pewnie jaki jaszczur :lol: :lol: :wink:

admin

Tu też znam takich, co wszystkie zamrażarki wypełnili po brzego na początku "pandemii"...  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Ja też.  :lol:
Ale mleko się rozlało, nawet jak powiedzą, że to ściema, to i tak już nikt nie uwierzy.  8)