Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Chciałem coś zjeść w ulubionej knajpce, a tu protest p/maseczkom, policji od pyty i ciut:
https://www.money.pl/gospodarka/policja-pacyfikuje-przedsiebiorcow-protestuja-przeciwko-obostrzeniom-6568097562639104a.html
Ciekawe co wywalczą, bo przez nich musiałem się karkówką z grilla zadowolić. ;-)

Jarek

Pały w ruch muszą iść, bo sie z tymi cwaniakami manipulacji nie ujedzie.

RafałS

Wchodzi w życie dobra obywatelska, propolska ustawa "Wypierdalaj"? Taka ustawa byłaby odpowiedzią na problem kaczorka, wateuszka i nierządu... 8)

admin

:lol:
Załatwią ten kraj na cacy nim się zbiorowa mądrość narodu zorientuje.
I zaś będzie - "wasze ulice, nasze kamienice", bez "ustawy nr 447"... ;)

Blackend

Dokładnie, co się odwlecze... i grzecznie zapłacą za 447.  8)
Nawet mogę się założyć, ale pewnie nikogo na forumie w tym temacie nie znajdę. ;)  :lol:

admin

To już nie ma tu "obrońców" PiS-u?  :shock:  :?
Spłaszcza się dyskusja przez to.  :(

admin

Jakby co, to za 50 euro i 50 centów, robią w Niemczech od ręki test koronaświrusowy dla wszystkich chętnych, a za darmo dla "grup ryzyka i styczności"...  :shock:
Są kolejki chętnych, więc Polska i Polacy jeszcze tak nie zdebilili się chyba, ale nie wiem, bo jeszcze się nie zorientowałem, jak w PiS-landzie wygląda sytuacja "pandemiczna'!  :shock: ;)

Blackend

Kraków - 860zł, 6 godzin w kolejce.  8)

Zofia

Cytat: Blackend w 2020-10-24, 22:39:50
Trocch dużo, trochę mało, zależy co się komuś chce udowodnić. :(

admin

A to szkoda, że tylko sześć godzin kolejki, bo inteligentni inaczej zasługują na więcej... ;)  :lol:

Jarek

Cytat: RafałS w 2020-10-24, 17:47:04
Wchodzi w życie dobra obywatelska, propolska ustawa "Wypierdalaj"? Taka ustawa byłaby odpowiedzią na problem kaczorka, wateuszka i nierządu... 8)

Cała Polska spiewa z nami wypierdalać z pisowcami z maseczkami jak tam komu pasuje. :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2020-10-24, 21:57:15
To już nie ma tu "obrońców" PiS-u?  :shock:  :?
Spłaszcza się dyskusja przez to.  :(

Zeszli do podziemia :lol:

Jarek

Cytat: Zofia w 2020-10-25, 05:20:01
Trocch dużo, trochę mało, zależy co się komuś chce udowodnić. :(

Trzy razy droższy test od niemieckiego i nam nie wierzą w autentyczność. Niemcy obawiają sie naszej kreatywności :lol:

admin

Jest spoko!
Wchodzę na stację Orlen pod Wrocławiem - sami kosmisie w kagańcach, bardzo głupio się czułem, bo pewnie sieję najnowszą wersję koronaświrusa z Włoch, Szwajcarii, Angllii, Francji, Belgii lub Niemiec - sam nie wiem...  :shock:
Ale nikt mi uwagi nie zwrócił, że "ohne maske ", jak to się często w Reichu zdarza!  :?
Może to wyjątek, dlatego "dalsze badania są konieczne"... ;)

Blackend

Bo stare grzyby są w domu pochowane (akurat bardzo dobrze), a reszta ma to tam gdzie pan majster wie, a ja rozumiem. ;)  8)

admin

Do następnych wyborów, gdy świrus będzie w odwrocie, bo nawet rządowe statystyki potwierdzą... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2020-10-25, 12:38:48
Do następnych wyborów...
Po wyborach w usraelach, powinni wtedy wiedzieć czyje interesy pilnować... :wink:

admin

:shock:
Znaczy zaś będzie tańszy gaz z ruskiej rury nr 2, niż z hamerykańskiego tankowca?  :lol: :lol: :lol:

RafałS

Będzie tańszy i dlatego ci z tych i z tamtych wezmą ten droższy.  :wink:

admin

Wiadomo, wliczone łapówki...  :?  8)