Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

Cytat: Jarek w 2020-11-24, 20:45:02
:lol:
Niemiecką szczepionką :lol:
:D
Albo ruską, bo tańsza.
Ze specjalną dedykacją od Putina.
Oczywiście zakupioną od firmy instruktora narciarstwa, lub ewentualnie handlarza bronią ostatecznie.

Jarek

Wązne żeby pod respiratorami  w maskach ich szczepili. Ruska moze być, moc bedzie miała

Maniek

https://tech.wp.pl/przelom-w-badaniach-nad-koronawirusem-badanie-pokazuje-ze-bezobjawowcy-nie-zakazali-6578762964007776a
:shock:

To jaki sens ma lockdown, i noszenie maseczek przez zdrowych ludzi?
Czyli ten cały bełkot ekspertów, to o kant d..y rozbić...
"Chorzy bezobjawowo" :)

admin

[url]https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/z-czego-wynika-dobowy-spadek-liczby-zaka%C5%BCe%C5%84-koronawirusem-powi%C4%99ksza-si%C4%99-szara-strefa/ar-BB1bk335?ocid=msedgntp[/url - jakoś tak kabaretem trąci...  :lol:

Zyon

Zeby nie bylo, ze tluczemy tylko z TVPIS to teraz troche mundrosci z Tefauena:

Otoz kowidolodzy z TVN ustalili, ze jest juz PIMS czyli "zespol pocowidowy"  :lol: :lol:
To bardzo straszna i podstepna choroba, bo "udaje inne choroby"
Cyt: "Zespol postcovidowy u dzieci jest gorszy od samego covida. Atakuje podstepnie miesiac po zakazeniu, udajac inne choroby. Na przyklad zapalenie wyrostka robaczkowego"

:lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

No jest coś takiego u dzieci, lepiłem to w "Niemowlakach..."

RafałS

Ja miałem kiedyś takie przeziębienie co udawało covida, a i taką grypkę też miałem co udawała.  8)

Zyon

Pewnie foliarz...
CytatFragment wywiadu z Dr M. Yeadon?em.

Dyrektor naukowy firmy Pfizer mówi, że ?druga fala? została sfałszowana w oparciu o fałszywie dodatnie testy COVID, ?pandemia się skończyła?.
https://politykapolska.eu/2020/09/27/byly-dyrektor-naukowy-firmy-pfizer-pandemia-sie-skonczyla/
Work Buy Consume Die

Gavroche

admin

8)
"Statystyczne" uzasadnienie zamordyzmu koronaświrusowego musi być.  :?

Jarek

Makrela koniecznie chce zamknąc osrodki narciarskie w całej europie .
Litośći!!! w Bukowinie mamy dopiero jeden orczyk otawrty, nie zmaykaj, bo napisze żeś małpa ponad wszystko. 8)

Blackend

W obliczu panującej pandemii, tylko kościoły są bezpieczne. ;)

admin

:lol:
Ale taca i tak cierpi... ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-11-26, 19:55:01
W obliczu panującej pandemii, tylko kościoły są bezpieczne. ;)

Dlatego na skoczni w Willingen odbedzie się msza wigilijna, bo to jest bezpieczne, ale skoki juz nie.

Jarek

Cytat: Jarek w 2020-11-26, 19:19:50
Makrela koniecznie chce zamknąc osrodki narciarskie w całej europie .
Litośći!!! w Bukowinie mamy dopiero jeden orczyk otawrty, nie zmaykaj, bo napisze żeś małpa ponad wszystko. 8)

Chiałla zamknąć w Austrii ale sie nie udało. Mocno się wpieniła razem z tym Sóderem na kanclerza Austrii.
Fajnie, przynajmniej Niemiaszki poczują jakie przygłupy nimi rządzą, bo na Bawarii zamknięte i jeszcze kwarantannę. wprowadzili do Austrii, a mozna było na 48 godz bez.
Myslalem że "dobra zmiana" tylko ma nie równo pod sufitem, ale ci też, do tego pokazali chamstwo ponad  wszystko . Gebelsy zakichane.

Blackend

admin

Cytat: Zyon w 2020-11-27, 11:39:58
Znalazlem cos genialnego  :lol:  :lol: :lol: :lol:

Nie mogłem się powstrzymać - wrzuciłem na mojego fb.  8)