Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Mnie to wygląda na planową eksterminację, tylko dlaczego w XXI wieku i dlaczego w Europie!  :shock:
Nie chce mi się wierzyć w masowe ogłupienie rządów i narodów w tym regionie - planowa robota jak nic.  8)

Blackend

Ale po co eksterminować Europejczyków, skoro mają ujemny przyrost i większość to dziadostwo co już wzrok nie ten? ;)

Gavroche

Cytat: Zyon w 2020-12-21, 19:58:52
Bardzo ciekawy tekst, i dosc rzeczowy
https://sablane.pl/artykuly/jest-zle-i-moze-byc-znacznie-gorzej/
Badania nad zastosowaniem mRNA trwają od ponad 30 lat, to nie taka nowość znowu.
U zwierząt stosowane od dekady w Stanach i Australii i raczej nic się nie dzieje, jamniki nie zmieniają się w aligatory. :D
Nie tutaj szukałabym niebezpieczeństw. 8)

admin

Gdzieś czytałem - choć nie wiem, czy powinienem o tym pisać...  :?
Ale co tam, jako ciekawostkę podam: u kobiet spółkujących z ejakulacją dopochwową znajdowano materiał genetyczny nasienia mężczyzny w komórkach somatycznych kobiety w całym jej organizmie, ale gdzie i kiedy to czytałem - oczywiście nie pamiętam, bo to dla mnie była mało istotna informacja... Ale pewnie jak się w googlu dobrą frazę wpisze, to znajdzie.  :D
Jakby co to nawet w strukturach mózgowych też znajdowano po jednorazowym kontakcie... ;)

Blackend

Czyli jak chcesz żeby zupa nie była za słona, to bez zabezpieczeń. ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2020-12-22, 09:03:00
Gdzieś czytałem - choć nie wiem, czy powinienem o tym pisać...  :?
Ale co tam, jako ciekawostkę podam: u kobiet spółkujących z ejakulacją dopochwową znajdowano materiał genetyczny nasienia mężczyzny w komórkach somatycznych kobiety w całym jej organizmie, ale gdzie i kiedy to czytałem - oczywiście nie pamiętam, bo to dla mnie była mało istotna informacja... Ale pewnie jak się w googlu dobrą frazę wpisze, to znajdzie.  :D
Jakby co to nawet w strukturach mózgowych też znajdowano po jednorazowym kontakcie... ;)
DNA płodu też zostaje na zawsze z matką w jej komórkach.
Byle retrowirus też to potrafi. ;-)

admin

Akurat genetyka leży kompletnie poza moimi zainteresowaniami z wyjątkiem niezbędnej ilości wiedzy czasem przydatnej w boichemii.  8)
Ale to całkiem ciekawa gałąź...  :D

RafałS

Cytat: Blackend w 2020-12-21, 22:56:24
Ale po co eksterminować Europejczyków, skoro mają ujemny przyrost i większość to dziadostwo co już wzrok nie ten? ;)
Właściwie to możliwe że odpowiedziałeś sobie sam. Ale ale... Na ten przykład - Hitlerowi też dali się paść długo nim weszli... Tak że proszę państwa - jak będziecie praktykować covidy Morawieckiego to najwięksi gracze znowu nas "wyzwolą". W ten lub inny sposób. 8)

Blackend

Hitler to dbał o czystość rasy, a ci teraz próbują wszystkich wymieszać. ;)

RafałS

Duda ma coś z Ukrainy, ale koszernie przecież jest. Czyż nie?  :wink:

Blackend

Koszernie to tu jest od II wojny światowej. ;)

admin

Zaraz wzrośnie statystycznie ilość zakażeń, zachorowań i zgonów, aby zepsuć ludziom Święta i Sylwestra.  8)
Co za chamskie i prymitywne pociągnięcie...  :?

Zyon

Artykul swietny, sa tacy co mowia prawde.
Work Buy Consume Die

admin

Ja tam się na tym nie znam, ale mówią, że to mRNA się natychmiast po wstrzyknięciu "rozkłada" - a skoro tak, to po jaki gwint je tak wcześniej mrożą?  :roll: :wink:

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die