Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Blackend w 2020-12-28, 12:36:16
Czyli nowoczesna wojna bez użycia konwencjonalnej broni.  8)
Tak, jest taka ksiazka faceta, ktory zalozyc i pracowal w Cambridge Analytics, potem sie zreflektowal. Tytul "Mindfuck czyli jak popsulismy demokracje"
On pisze, ze wojna juz sie dawno zaczela a jak ktos mysli, ze karabiny beda strzelac na wojnach to jest glupi :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Jest taka opinia, że wojnę przegrywają ci którzy myślą i działają tak jak za ostatniej wojny.  8)

admin

:lol: :lol: :lol:
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/episkopat-zaj%C4%85%C5%82-stanowisko-ws-szczepionek-szczeg%C3%B3lny-owoc-daru-udzielonego-cz%C5%82owiekowi-przez-boga/ar-BB1ci5ri?ocid=msedgntp - ale jajca!  :shock:
To nawet kościół nie podskoczy tej masowej paranoi rabowania narodów, tylko "szczególny owoc..."  :lol: :lol: :lol:
Normalka, oni zawsze z prądem przecież.  8)

admin

Ale czy to będzie na 100% szczepionka, czy sól fizjologiczna? :roll: ;)

RafałS

Cytat: admin w 2020-12-28, 19:18:55
Ale czy to będzie na 100% szczepionka, czy sól fizjologiczna? :roll: ;)
To po pierwsze.
Po drugie na dziadach to i tak mizerna obserwacja, ale gdyby wnuki/dzieciaki se zczepili...

Zyon

Dzis u Rymanowskiego byl jakis doktor Grzegorz Cessak, jakis szef od lekow czy cos, i gadal takie fajne okragle zdania, na zadne pytanie nie odpowiedzial wprost, taki tresowany jezyk :D
Rymanowski mu zadal pare pytan z tego wywiadu, ktory wklejalem, z Krzysztofem Zielinskim
Cytat: Zyon w 2020-12-23, 09:52:15
https://stolikwolnosci.pl/wywiad-z-prof-romanem-zielinskim/?fbclid=IwAR3IeWol7H4P0uRn-a9B8EI8jrNp9iijRKspm-vjuAt1ar87GfsaMHfIZco

Oczywiscie, nie odpowiedzial, tylko , ze "musimy sie dowiedziec", "Badamy caly czas". Na pytania o plodnosc to tylko odniosl sie do ciazowek, do mezczyzn nie.
Taki sliski piskorz, okragle zdania ale dla wielu - doktor, czyli autorytet.
Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: Jarek w 2020-12-28, 10:50:30
Mówi ile lat, i wjaki sposób przygotowywali rządy, przedstawicieli mediów żeby wprowadzić świrusa, oraz przedstawił uczestnków tej gierki. Oczywiscie Niemcy, Francja, USA, WHO, i tak dalej... Te bogate państwa reprezentują sektor finansowy w tej rozgrywce, aptekarze mogą go kntrolować jak wynika z jego logiki, dlatego atumatycznie podporządkwują sobie rządy państw, ale tylko bogatych państw, najlepiej uprzemysłowionych. Oczywiście Kaczystan musi czekać na wytyczne niemców.
Istona była knferencja w 2018 roku w Berlinie, 20 najbardziej uprzemysłowionych państw świata przyjeło pakiet zdrowotny, wtedy  zapadła decyzja wprowadzenia Bio- Teroryzmu.
Nowoczesna wojna, cały swiat w maskach. Ustalono też czas, 10 lat. Nie mają wroga na świecie, zimna wojna, Bin laden nie zyje, strefa zero odbudowana jakby zamachu nie było.
Lock- Step, plan na 10 lat wszedł w życie. Facet wyjaśnia na podstawie faktów, jak było że tak jest.Ładnie to wszy stko w całość posklejał. Szkoda że nie ma tłumaczenia orginał.

10 lat. Do tego to zmierza. JPRDL. Dołuje mnie to kurew.two.  :(
Ale nie ma tego złego...  :D

admin

Spoko, wyszczepią, to się rozluźni... ;)  8)

Maniek

Już ten pół-cygan z WHO zapowiada następne pandemie.
Także, chyba na rozlużnienie się nie zapowaida.
Ja bym jeszcze jakiś fajny koncert z tysiącami ludzi zaliczył z chęcią.  :?

admin

Ale mnie nie o "obostrzenia" chodzi...  8)

Maniek

Rozumiem.
Ja nie mam w sobie aż takich pokładów empatii.
Jeżeli o to chodzi, mi to lotto.  :?
Każdy jest kowalem swojego losu, na układy nie ma rady.

Jarek

Cytat: Maniek w 2020-12-28, 21:13:27
Rozumiem.
Ja nie mam w sobie aż takich pokładów empatii.
Jeżeli o to chodzi, mi to lotto.  :?
Każdy jest kowalem swojego losu, na układy nie ma rady.
Ja w ogóle juz nie mam empatii, ale w kwietniu żem jeszcze coś miał. :lol:

Blackend

:lol:
Na wojnie nikogo nie rusza, że są ofiary.  8)

Zyon

Cytat: Maniek w 2020-12-28, 21:02:36
Już ten pół-cygan z WHO zapowiada następne pandemie.
Także, chyba na rozlużnienie się nie zapowaida.
Ja bym jeszcze jakiś fajny koncert z tysiącami ludzi zaliczył z chęcią.  :?
A jego kolega szef Pfizera, ze z 10 lat bedzie ta "pansciema" :D
Byznez yz byznes, wygasly patenty na szczepionki na grype to trzeba trzepac kase gdzie indziej.
Wiekszosc baranow nawet sie nie spostrzegla, ze nagle grypa znikla i juz sie nawet w telewizji nie awanturuja, ze brak szczepionek na grype  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

RafałS

Jarek

RafałS

Mało tego. Jeszcze inne okrągłostolcowe się chcą doczepić. Jeden szczep.  8)

Zyon

Wlaczylem Glowny Sciek Lewy, argumentuje jakis "profesur" - szczepionki sa bezpieczne, bo jak sie tyle osob szczepi to chyba wiedza co robia"  :lol: :lol: :lol:
No juz okladaja tych biednych widzow z kazdej strony, jak nie kijem to palka  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die