Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Zyon w 2021-03-15, 13:33:07
Baba znajomego, pielegniarka -12500 na reke. Zle?  :lol: :lol: :lol:

No właśnie i teraz jak by tym ludziom powiedzieć że trzeba zakończyć pandemię i lockdown gospodarki, to zagryzą normalnie.  :lol:
Ten gostek co tak straszy nawet nie jest w stanie zaszantażować odejściem ze swojej pracy, bo chętnych jest więcej niż samych Kowidian.  :lol:

Zyon

W biedronkach ponoc kolejki do testowania  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kolejny-lockdown-fogiel-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-nie-b%C4%99dziemy-musieli-si%C4%99ga%C4%87-po-ostrzejsze-%C5%9Brodki/ar-BB1eDgR9?ocid=msedgntp - jak powstrzymać tych przestępców doprowadzających "Polskę i Polaków" do ruiny, skoro około 75% społecznej mądrości narodu to debile?  :?
No nie da się!  :shock: :(

admin

:shock: :shock: :shock:
No nie!
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/seria-zgon%C3%B3w-po-szczepieniu-kolejne-kraje-wstrzymuj%C4%85-szczepionk%C4%99/ar-BB1eD9fZ?ocid=msedgntp - co za propaganda antyszczepionkowa!  :(
"Naukowo" szczepionki są bezpieczne, więc szczepić chętnych kowidian nim się zorientują...   8) :lol:

Blackend

"Podkreśla, że korzyści wynikające z podania szczepionki nadal przewyższają ryzyko." - Chodzi o finansowe oczywiście.  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Blokada granic się udała. Znaczy skuteczna dosyć bo jak widać można tak mitrężyć w kółko. Niby genialne, ale jednak siermięga tego zamachu pokazuje że niezbyt, skoro wybraniec, mantrowany wirus jest stale z każdej strony granicy to oczywiste że żadne blokady granic teraz już dawno nie mają sensu i logiki. Siermięga wyziera z tego geniuszu.  :lol:

Jarek

Cytat: Zyon w 2021-03-16, 09:05:36
W biedronkach ponoc kolejki do testowania  :lol: :lol:

Tutaj nic lepiej. Teraz widać na czym polega wspólna niemiecka europa.

RafałS

Se utopcie makrelorzannę na wiosnę. 8)

admin

Jarek

Maniek

Cytat: admin w 2021-03-16, 09:54:36
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/kolejny-lockdown-fogiel-mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-nie-b%C4%99dziemy-musieli-si%C4%99ga%C4%87-po-ostrzejsze-%C5%9Brodki/ar-BB1eDgR9?ocid=msedgntp - jak powstrzymać tych przestępców doprowadzających "Polskę i Polaków" do ruiny, skoro około 75% społecznej mądrości narodu to debile?  :?
No nie da się!  :shock: :(
:D
To nie debile, to prawdziwi wolacy.

Maniek

Ostatnio tvn bombardował informacją o katastrofie w Brazylii.
Podobnież jest pandemiczny pomór, ilość trupów na covid sięga 2000!
Zapomnieli tylko dodać, że tam 210 mln ludzi i brak ograniczeń.  :D   

Jarek

A bo  "copacabany" nie zamkneli i biedaki umierają.  8)

admin

Ale piszę szczerze - policja francuska się nie czepia, są mili, bezproblemowi i po angielsku dobrze gadają.  8)
Najgorsza policja w Europie - z mojego doświadczenia - jest w Hiszpanii.  :? Tłumoki ni jak się z nimi dogadać nie idzie w cywilizowanych językach!  :shock: ;)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/prof-pyr%C4%87-mo%C5%BCemy-unikn%C4%85%C4%87-kolejnej-fali-pandemii-jest-tylko-jeden-warunek/ar-BB1eFKBn?ocid=msedgntp - kolejny kretyn "expercki" się ujawnił. Lepiej się zarazić naturalnie niż przez sztuczną inseminację szczepionkową - jakby co. Ale przecież ja się na tym też nie znam, więc "szczepić, szczepić i jeszcze raz szczepić - bo to jedyne zbawienie dla kowidian! 8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Wyszczep opzózniają, na moje specjanie, jest pretekst do wprowadzania kolejnego lockdownu.
Przy okazji plebs bedzie oddawał zdrowie w ręce rządzących, bo dbaja o nich żeby dobrymi " pfizerami" zaszczepić.

Jarek

Cytat: admin w 2021-03-17, 09:31:18
Ale piszę szczerze - policja francuska się nie czepia, są mili, bezproblemowi i po angielsku dobrze gadają.  8)
Najgorsza policja w Europie - z mojego doświadczenia - jest w Hiszpanii.  :? Tłumoki ni jak się z nimi dogadać nie idzie w cywilizowanych językach!  :shock: ;)

A czego czepiają się w Hiszpanii, masek? :roll:

Tutaj policja to lud, zdecydowana większość. 8)