Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2021-06-04, 09:47:00
:?
Zaraz będzie "tabletka" na koronaświrusa, ale problem szczepień oczywiście nie zniknie - pewnie.

Ano nie zniknie. To się już rozlało - zaszczepieni są na wolności. Wchodzą w interakcje i jak to się będzie wikłać jest dalszym ryzykiem.

Jarek

Na NETFLIX leci właśnie film o tym "Łasuch" Hybrdydowcy - i takie tam skażenie wirusowe. Niby bajki... :lol:

admin

Jarek

Dokłanie. 8)  Załosowałbym na nią - "sportsmenka roku"

Maniek

Maniek

Najwyżej wystąpi za cztery lata, jaki problem ;)

RafałS

Brawo! Już wygrała, a może jeszcze więcej. :)

Jarek

Sydolf na maecze MU w Monachium chce wpuscić 14 tys kibiców.
Ciekawe dlaczego nie 15,5 tyś - kto to policzył, i jak? :roll:

Jarek

Mam nadzieje że jako jedyni beda na trybunach w ffp2. Maja sie jako najbardziej swiadomi, to chyba nie zawiodą :lol:

Blackend

Ja czasami mijam Kowidian w maskach i bardzo mi się to podoba, nie ma musu i każdy robi jak uważa.  8)
Tylko, że za tym stoi potężny biznes z olbrzymim doświadczeniem marketingowym i wiedzą jak straszyć stado i zmusić do odpowiedzialności zbiorowej tak aby się sami pilnowali.  8)

RafałS

Upośledzone, ciemne umysła, żyjące od zamachu do zamachu. Szczęśliwie idzie na lato. 8)

Jarek

Zakneblowany palant  na rowerze, kelnerka zmuszona tyrac w masce - takie widoki poprawiaja nastrój

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=a3cHSrwvdbk
Uciekaja z Kneblolandu...  8)
Drugi sort ma gdzieś DE, nasila sie emigracja dzieki polityce swirusa - poczuyli do czego rządzacy sa  zdolni. Oprócz tego szykują się nowe podwyżki wysokich podatków dla singl . Renciści to wiadomo, jak zdrowie dopisuje - to najchetniej do Grecji ...

RafałS

Jarek

RafałS

Syfu narobili w Chinach bo u siebie nie chcieli bo taki zamysł usraelski był. 8)

Jarek

Podwykonawca Niemcy podlizusy staraja sie być ponad wszystko w utrzymywaniu porządku Unii 8)

Jarek

W Kneblolandzie mafia TestowoMaskowa przechodzi do ataku. Dzieciaki od 12 roku zycia bedą szczepić dla dobra matek i ojców którzy oddali swoje dzieciaki państwu(5o% spoko) pod opiekę.

Blackend

Stado się wyszczepia, każdy hodowca to wie. ;)