Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale w byłym ddr jest dokładnie tak samo!
Nikt ani nie piuknie, że bez knebla - jestem w szoku!  :D

Jarek

W Saksoni były wybory - Afd 23%. Maja trochę więcej po deklami, komuna ich nauczyła co to jest dyktatura. Ci tutaj ( Bawaria sczególnie) przez dobrobyt nic nie odróżniają.
W pracy dobrzy kumple rozmawiają ze soba w kneblach. Nawet w taki zakuty łeb palnąć sie nie opłaca, bo i tak tego ich niby  porządku nie da sie wyleczyć.
Super inf, Francja prowadzi  1-0  :lol:

admin

W Turyngii jeszcze więcej dostaną... ;)

Blackend

Do nas przyjechała koleżanka z Niemiec, jest zachwycona polską wolnością - jak to się pozmieniało, kto by pomyślał.  :shock:  :lol:

admin

No masz, ja tu bez kagańca biegam po sklepach i innej okolicy, i nikt uwagi nie zwraca!  :shock:
Jestem w szoku, jak się w enerdowskim rajchu podejście do świrusa zmieniło! ;)

Blackend

A to akurat bardzo proste do wytłumaczenia. ;)
Oni nie dopuszczają myśli, że może ktoś rozkazu nie wykonać, więc jeżeli ktoś ostentacyjnie bez kagańca chodzi, to pewnie ma na to papiery, bo inaczej by go nie zdjął. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-06-16, 14:39:37
A to akurat bardzo proste do wytłumaczenia. ;)
Oni nie dopuszczają myśli, że może ktoś rozkazu nie wykonać, więc jeżeli ktoś ostentacyjnie bez kagańca chodzi, to pewnie ma na to papiery, bo inaczej by go nie zdjął. ;)
:lol:
Bravo. Mi nawet wierzą że mam takowe :lol:
Przeciez nie bedę sie użerał z palantami...

Blackend

No pewnie, wystarczy Merkelową postraszyć. ;)  :lol:

admin

Ale tu na nią mówią wszyscy "Mama Merkel"  :D

Jarek

Cytat: admin w 2021-06-16, 08:06:36
W Turyngii jeszcze więcej dostaną... ;)

A tutaj 5% bedzie i dowidzenia. Wiadomo 62 mliony zaszczepionych, super moze nie będa się czepiać... 8)
Była (DDR) jeszcze zachodniej czesci nie dorównuje, ludziska pamietaja co to jest państwo policyjne. Oprócz tego, do 1990 roku ogólnie nie było ich stać na jedzenie śmieciowe. Teraz dopiero od 20 lat, biorą się za siebie, my Polacy też, Europa musi być jedna... Ciekawe ile teraz Kowalski zjada cukru...

Jarek

Cytat: admin w 2021-06-16, 15:00:06
Ale tu na nią mówią wszyscy "Mama Merkel"  :D

Połowa  narodu jest pozbawiona funkcji samodzielnego myslenia - dlatego MAMA ponad wszystko :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-06-16, 13:56:05
Do nas przyjechała koleżanka z Niemiec, jest zachwycona polską wolnością - jak to się pozmieniało, kto by pomyślał.  :shock:  :lol:
Proszę pozdrowić, i wspomnieć że sam tutaj o wolność walczę, dlatego taki kibel :lol:

RafałS

Chwilowo sam. Ja was wyzwolę  :wink: , tylko na razie u siebie walczę bo też kibel zrobili.

Jarek

Ja to przynajmniej mam konkretnego wroga, lepszego nie znajdziesz :lol:

RafałS

No, konkretny-wspólny wróg. Nic nie jednoczy tak wszak. :lol:

Jarek

Sróbuj tylko dokończyć :lol: :wink:

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=JmL2IZ9EI6g

Specjalisci od kneblowanie wyladowali.
Popatrzcie sami jakie kmioty 8)

Blackend

Co by nie mówić, to Niemiaszki są do bólu konsekwentne.  8)
Sprawdza się to świetnie w gospodarce, ale nie daj boże jak tam się kolejny Adolf pojawi i też będą posłuszni.  :?

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-06-16, 15:10:53
Proszę pozdrowić, i wspomnieć że sam tutaj o wolność walczę, dlatego taki kibel :lol:

Ok przekażę.  :lol:
Jest ze Stuttgartu czyli rzut beretem od Ciebie.  8)

Zyon

Wczoraj na yt pojawil sie film z  konferencji Polskiego Stowarzyszenia Niezależnych Lekarzy i Naukowców

Dzisiaj juz go nie ma bo "naruszal wytyczne dla społeczności Youtube"  :lol: :lol: :lol: :lol:
Wszyscy plinuja zeby nikt o swirusach nie zapomnial :D
Work Buy Consume Die