Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Można a nawet trzeba... ;)

Gavroche

Na razie tylko można. :lol:
Szczepienie obowiązkowe, to zdaje się podjęcie odpowiedzialności za ewentualne szkody...

admin

A kiedy i jakie państwo mając w łapie aparat ucisku bierze za swoje błędne działania odpowiedzialność?  :shock: ;)

Blackend

Nigdy, a nawet jeśli, to i tak z niczyjej kasy państwowej leci. ;)

admin

Najważniejsze, że za tamtych na socjal kasy nie było, a ci dali przynajmniej inflację, ku uciesze bogatych, którzy się dzięki temu bogacą i ubożejących debilków, co myślą, że vatu nie płacą i pięćset+ to od pisu dostają....  :lol:

Blackend

Dostają od Umiłowanego Przywódcy, a reszta pisowców kradnie, ale się dzieli. ;)

admin

Dokładnie...
A tamci padli "za ośmorniczki" co nawet ułamka grosza "kowalskiego" kosztowały... ;)
A ci to dopiero koszą "państwową" kasiorkę na miliardy, a lud ich kocha, bo jak za komuny - państwowe - czyli niczyje i można brać...  8)

Blackend

Zachciało się fikuśnych potraw zamiast przy swojskim schabowszczaku z kartoflami zostać, to mają za swoje. ;)

Zofia

Cytat: admin w 2021-07-17, 22:16:17
Dokładnie...
A tamci padli "za ośmorniczki" co nawet ułamka grosza "kowalskiego" kosztowały... ;)
A ci to dopiero koszą "państwową" kasiorkę na miliardy, a lud ich kocha, bo jak za komuny - państwowe - czyli niczyje i można brać...  8)
:lol: :lol: :lol:

admin

A tu (Madryt) łażą w tych kagańcach, ale nie czepiają się nigdzie jak się chodzi bez.  8)

Jarek

Ponoć lepsi w te klocki od Niemców :lol:

Jarek

Słyszałem przed chwilą na YT, że Australia pobijła rekord świata. Wprowadzili lockdown ostry na cztery dni , bo trzech zachorowało na covida 8)
Knebloland planuje na koniec wakacji wprowadzić "delta wariante" - do tego czasu maja się  "powodzie' pojawiać... :?

Blackend

Ale jajca, to jest tak debilne, że aż śmieszne.  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2021-07-22, 13:56:25
A tu (Madryt) łażą w tych kagańcach, ale nie czepiają się nigdzie jak się chodzi bez.  8)

Przedwczoraj byliśmy na spacerku i nikt nie miał kagańca w lodziarni, normalnie poczułem się jak w Zakopcu. ;)  :lol:

Jarek

:lol:
W Polin teraz Ameryka. Jak im pokazuje filmiki z nad Polskiego morza - bez kneblowo i limitów, to im szczeny opadaja.
Lubie te ich zdziwienia, bo matrix ponad wszystko ładnie ogłupia... :lol:

MarekS

Dokładnie, przerażajace jest jak media ogłupiają, coraz wyraźniej to widzę.

Gavroche

Pozbądź się mediów. 8)

Jarek

RafałS

https://nczas.com/2021/07/21/katie-lou-samuelson-amerykanska-koszykarka-covid-igrzyska/
Trudno nie być skażonym/zakażonym poddając się terapi zakażenia. I jeszcze to zdziwienie...

Blackend

A ja dzisiaj widziałem się z naszymi starszakami, którzy wrócili z Grecji i dowiedziałem się, że Grecy wybrali z autokaru losowo dwie osoby do przymusowego testu.  :lol:
Ciekawe co by wyszło gdyby test wyszedł pozytywnie?  8)