Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2021-09-03, 09:35:34
Na głodnych się kasy nie trzepie, no chyba, że kto zasponsoruje - wtedy można coś na głodujących zarobić.  :( ;)
Tam gdzie głodują na sprzedaży broni się robi kokosy, a nie na chlebie i wodzie.  8)

Taka jest smutna prawda... :? Tylko trzy rzeczy się liczą: kasa, kasa i kasa... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2021-09-03, 10:16:19
A tu legendarna konicydencja :D
Cytat
USA. Były szef FDA Stephen Hahn, który autoryzował na początku roku szczepionkę koncernu Moderna przechodzi do Flagship Pioneering.
Flagship Pioneering to fundusz inwestycyjny, który zapoczątkował w 2010 roku powstanie koncernu Moderna.
https://www.fiercebiotech.com/biotech/six-months-after-granting-moderna-covid-19-eua-ex-fda-commish-joins-biotech-s-founding

Coś podobnie jak Monsanto i Bayer... :twisted: ;-)

Blackend

Cytat: renia w 2021-09-03, 10:53:33
Taka jest smutna prawda... :? Tylko trzy rzeczy się liczą: kasa, kasa i kasa... 8)

A po czwarte, też kasa. ;)

renia

Blackend

admin

MarekS

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/koronawirus-jak-rozjuszony-byk-atakuje-w-polsce/ar-AAO92Au?ocid=msedgntp - nie, no...  :?
Dostali partię testów negatywnych, bo zapomnieli zmieszać w betoniarce z pozytywnymi, a "pandemia" atakuje jak rozjuszony byk...  :lol: :lol: :lol:

renia

Nie śmiej się :? w pomorskim jest 10 dodatnich... :shock: 8) To jest istna korrida... :twisted: ;-)

admin

A tak, racja - "pandemia szaleje"...  8) ;)

Jarek

A tutaj luzik przedwyborczy - zaświrowanych przybywa, a smycz popuszczają.  :lol:

admin

renia

Pewnie czekają na wiatry z Zachodu... :roll: ;-) Siostra z Hamburga mówiła, że tam wszystkie dzieciaki w klasach siedzą w maseczkach. Mają 7 letniego wnuka i się martwią, jemu jest duszno w maseczce, a cały sierpień tak przesiedział, bo tam się szkoła szybciej zaczyna. Był przeziębiony i po chorobie miał zaświadczenie od lekarki, że nie musi mieć maseczki, a i tak w praktyce musiał ją nakładać... Do restauracji mogą wchodzić tylko z paszportem covidowym. Tam niezaszczepieni nagminnie kupują takie paszporty za 150 euro. Albo niektórzy po znajomości mają wstrzykiwane witaminy, albo sól fizjologiczną... 8)
Znajomej syn chce iść tam na Studia Medyczne, ale musi mieć paszporcik, albo w kółko robić testy po 25 euro.

RafałS

Srovid zbawca od szklarni? https://www.youtube.com/watch?v=PNhfPaDyuJY 8)
Albo deszcz, albo rynna. Usrael.

MarekS

A u mnie, większość otoczenia choruje, jakiś wirus, kaszlą kichają. Ja też jednego dnia jakiś osłabiony byłem, musiałem sobie drzemkę zrobić. A potem ze 2 tony gruzu przerzuciłem na pojazd  :D I jak ręką odjął, choć opryszczka tym razem wygrała.

Gavroche

Nienawidzę opryszczki, ale co parę lat się zdarza... :?

admin

To nie opryszczka, tylko nowy objaw covida pewnie... ;)

Gavroche