Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A bo się wygłupili z tą jedną dawką, a nie jak tamci, co chcą co pół roku wyszczepiać... ;)

admin

21 miesięcy rzekomej "pandemii" - każdy już miał okazję kontaktu z patogenem, więc pora zakończyć tę "pandemiczną chucpę" i zaliczyć coronavirusa do normalnej, sezonowej choroby grypopodobnej.  8)
A! I żeby tyle "zgonów kowidowych" nie było - wstrzymać wypłaty lekarzom za "diagnozowanie" fikcji. ;)

Gavroche

Myślisz, że już każdy łyknął drania? :shock:
Ja sobie nie przypominam nic wykraczającego poza kilkudniowe przeziębienie..

renia

Cytat: Blackend w 2021-12-17, 09:03:00
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/8316296,rekomendacja-szczepionek-pfizer-moderna-zamiast-jj-usa.html

Fajzery lepiej płacą niż Johnsony. ;)

" ...jednak ostatecznie rządowe agencje orzekły, że korzyści ze szczepienia przewyższają ryzyko."
Korzyści dla kogo? A ryzyko dla kogo?

renia

Cytat: admin w 2021-12-17, 09:18:40
21 miesięcy rzekomej "pandemii" - każdy już miał okazję kontaktu z patogenem, więc pora zakończyć tę "pandemiczną chucpę" i zaliczyć coronavirusa do normalnej, sezonowej choroby grypopodobnej.  8)
A! I żeby tyle "zgonów kowidowych" nie było - wstrzymać wypłaty lekarzom za "diagnozowanie" fikcji. ;)

Jestem za tymi postulatami... :D Tylko kogo to interesuje... :roll: :? :lol:

admin

:lol:
Jasne, muszą trzepać kasiorki ile się da, bo to wszystko na "dziurę budżetową" - czyli na niczyje.  :D

Blackend

Ale co by nie mówić, to jest na szprycę zapotrzebowanie społeczne. ;)
Aż strach pomyśleć jakie by wybuchły zamieszki, gdyby tych preparatów nie kupili.  :lol:

admin

:lol:
Jak dajo, to trza brać! ;)

Prymulka5

Wirus nie chce współpracować. Stawałam na rzęsach, żeby się drugi raz zarazić i klops. Rodzinny próbował mnie przecięgnąć na jasną stronę mocy mówiąc, że on już 4 dawki wziął i nic mu nie jest a teraz wylądował w szpitalu. Będę próbowała z omikronem. Ciekawe, czy mają jakieś limity testów na głowę pacjenta.

admin

renia

Cytat: admin w 2021-12-20, 10:03:22
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/nowa-zelandia-%C5%9Bmier%C4%87-26-latka-zwi%C4%85zana-ze-szczepieniem-na-covid/ar-AARYD3Z?ocid=msedgntp - zdrowy, chory, nieboszczyk...  8)

Ale i tak to się "opłaca", gdyż - jak sami przyznają: "...zyski ze szczepień na COVID-19 przewyższają ryzyko związane z zastosowaniem szczepionki". :? Tylko nie napisali kto ponosi korzyści, a kto ryzyko... :roll: Ale to nie trudno odgadnąć... 8)

admin

:D
To działa zawsze w jedną stronę, jeśli "zgodne z procedurą medyczną"... ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2021-10-24, 10:47:12
Na spacerze z psem spotkałem "naszego" kloszarda, jakiś taki czysty i zadbany się wydawał, więc go zagadnąłem o to. :D
Otóż gość rozkręcił biznes - ponoć bierze 150pln i wystawia ramię do szczepienia przeciw wirusowi wszechmogącemu za kogoś obcego. :lol:
Nie wie ile dokładnie już przyjął strzałów, ale mówi, że lekko ponad 20. :shock:
Myślicie, że już jest nieśmiertelny? :D
Jak tam zdrowie pana kloszarda? Zyje?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Tak, widziałem go, dobrze mu zrobiły te szczepienia, bo śpi w schronisku (wymagają trzeźwości i czystości w sensie higieny), a i ubrany lepiej i chyba nawet ostrzyżony. :D

admin

:D
Chłód to ciężki okres dla bezdomnych.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2021-12-22, 07:15:57
Tak, widziałem go, dobrze mu zrobiły te szczepienia, bo śpi w schronisku (wymagają trzeźwości i czystości w sensie higieny), a i ubrany lepiej i chyba nawet ostrzyżony. :D
czyli szczepionki sa bezpieczne? bo dzisiaj gadaja od rana w radio ze jakis tancerz polegl na serce
Work Buy Consume Die

Gavroche

A bo po szczypawce nie wolno się przemęczać, a kloszardzi umieją oszczędzać energię. ;-)

Zyon

Pewnie szybszy przeplyw krwi albo cos, patrze to chlopak szczuply, jakis tancerz, silka itp
Work Buy Consume Die

admin