Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

W statystykach ludzie prawie nie umierają na covid w soboty i niedziele - ciekawe dlaczego? ;)
Bo "testów" w te dni robią porównywalnie z resztą tygodnia!  8)

Jarek

Powiem tak .Normalni ludzie w tym kraju  nie  wytrzymuja juz psychicznie tego niemiekiego debilizmu Problem w tym, ze debilow jest 70-80%.

Sandman

Wirus jedzie na weekendy na zaproszenie Pfizera i Moderny.

admin

Jarek

Nie ma komu robic w weekendy

admin

Ale testują tyle samo!  :shock:  :(

Jarek

Ale i tak brakuje tego najbardziej sciekowego komuniktu...

admin

:lol:
Napisałbym co konstruktywnego, ale mam przerwę świąteczną w myśleniu... ;)

Jarek

Cytat: admin w 2021-12-24, 20:20:25
:lol:
Napisałbym co konstruktywnego, ale mam przerwę świąteczną w myśleniu... ;)
https://youtu.be/JNcqPbAwiKo
Jak patrzę na  ministra zdrowia niemiec- zastanawiam sie nad koncem tego panstwa Przerazajace  - od 4,20

admin

Jarek

Niedzielski musi udawać - ten nie musi, bo jest patologicznie pochłoniety przez covida... 

admin

Jarek

Choroby polityczne  wywolują  panike - sprawdza sie, bo na raka umiera sie teraz w spokoju . 8)   

admin

Dzięki katolicyzmowi - strach przed śmiercią - odbiera rozum wierzącym, a to tylko nieodłączna część życia.  :D

Jarek

W sumie powinni sie ciszeszyc ze do Walhlli ida... :lol:

Jarek

admin

admin

W jednym z Podręczników pisze tak:
"Powiedziałem sobie: Ze względu na synów ludzkich tak się dzieje. Bóg chce ich bowiem doświadczyć, żeby wiedzieli, że sami przez się są tylko zwierzętami.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt, bo wszystko jest marnością. Wszystko idzie do jednego miejsca: powstało wszystko z prochu i wszystko do prochu znów wraca.
Któż pozna, czy tchnienie synów ludzkich idzie w górę, a tchnienie zwierząt zstępuje w dół, do ziemi?"  

Czyż można prościej w słowach przedstawić integrację fizjologii i biochemii wszystkiego co żywe?  :D

admin

Dlatego nie powinno się mordować niczego co żywe, jeśli nie trzeba, albowiem  nie wiadomo czyje tchnienie się uwalnia i gdzie ono trafi. ;)