Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: renia w 2022-01-14, 16:40:34
"Kwiat" polskiej nauki medycznej odchodzi z Rady Medycznej... :shock: Sami profesorowie... :shock: I co to będzie? ;-)

https://www.rp.pl/ochrona-zdrowia/art19288381-czlonkowie-rady-medycznej-przy-premierze-podaja-sie-do-dymisji
...
To można "negować znaczenie szczepień w walce z pandemią" ? :shock: :?: .  Przecież bez nich nie byłoby ani walki, ani "pandemii".

admin

:lol:
I ludzie żyliby w błogiej nieświadomości, a tak się tylko zastanawiają, czy już mieli, czy dopiero będą mieć...  8)

admin

Niech Morawiecki weźmie sobie do rady antyszczepionkowców i zaraz się rzekoma "pandemia" skończy.  8)

Blackend

Morawiecki będzie robił tylko to co da mu poparcie społeczne, lub brak kasy może go jeszcze przymusić do likwidacji "pandemii".  8)

renia

Cytat: admin w 2022-01-14, 19:30:07
Niech Morawiecki weźmie sobie do rady antyszczepionkowców i zaraz się rzekoma "pandemia" skończy.  8)

Jakby ładnie poprosił, to może Ty byś się zgodził... :roll: :wink:

Blackend

admin

Ale jest dużo więcej godniejszych takiego zaszczytu, ja dziękuję serdecznie!  :D

admin

Gada Piecha w Faktach!  :shock:
Co to za szkodnik, ale Trzaskowski jeszcze gorszy!  :shock: :shock:

RafałS

Cytat: admin w 2022-01-14, 20:03:26
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/donald-tusk-ruga-rz%C4%85d-pis-po-rezygnacji-rady-medycznej-odpowiecie-za-niepotrzebn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-tysi%C4%99cy-ludzi/ar-AASMHHf?ocid=msedgntp - albo to!  :shock:
No nie ma na kogo głosować!  :(
Ci z tej rady jeszcze kłamią, że simonka nikt nie słuchał. Mnie to bardziej wygląda na niedofinansowanie i atak inflacji na "honoraria artystyczne".  8)

renia

Cytat: admin w 2022-01-14, 19:54:21
Ale jest dużo więcej godniejszych takiego zaszczytu, ja dziękuję serdecznie!  :D

Ci "godniejsi", to są raczej g(ł)odniejsi...kasy... :? Na usługach firm farmaceutycznych...

admin

MarekS

Może odeszli do łóżek, piąta czy tam czwarta fala to ludzie do roboty są potrzebni.... hmm napewno.

Blackend

Cytat: admin w 2022-01-14, 20:03:26
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/donald-tusk-ruga-rz%C4%85d-pis-po-rezygnacji-rady-medycznej-odpowiecie-za-niepotrzebn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-tysi%C4%99cy-ludzi/ar-AASMHHf?ocid=msedgntp - albo to!  :shock:
No nie ma na kogo głosować!  :(

Normalka, to było łatwe do przewidzenia, że Tusk będzie oskarżał za nic nie robienie.
Wcześniej pisowcy oskarżali Tuska za katastrofę w Smoleńsku.

Ci ludzie są zajęci sobą, chęcią odegrania się i zagraniu jeden drugiemu na nosie - obywatele to tło, margines, tym bardziej, że są bezimienni.

Jarek

Dobrze te Tusk nie rzadzi - dawno by wszystkich wyszczepił, okneblował w ffp2, i wprowadził niemieckie obostrzenia . 8)

admin

Dokładnie!
PO w pandemii jeszcze gorzej za ryje by chwyciła niż PiS!  :shock:
Dlatego nie ma na kogo głosować. Ten "Ruch Wolnych Ludzi" - ale znając życie, to skończy się jak zwykle.
Szkoda, bo ten Janusz Zagórski wykonał gigarobotę i pójdzie na marne! Wiem, że to zaboli pomysłodawcę, ale... Takie życie.  :?
Znaczy chciałem napisać więcej na ten temat, ale mi ochota odeszła, jak o posłach mi się pomyślało. Zwykłe "sprzedawczyki" i tyle.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

No to jest doskonały argument antyszczepionkowy - bo po wyszczepieniu zapaść na covid pewna!  :shock:  :lol:
4 cm mniej to strasznie dużo! ;)

Blackend