Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

No nie da się obalić twierdzenia na podstawie statystyk - szczepienie powoduje nasilanie "pandemii" - i tyle.  8)
Na szczęście są tacy w Polsce, co leczą covid nawet krócej niż w 3 dni! Jakby co - to do nich się zwracać, a będzie dobrze.

Blackend

Cytat: admin w 2022-01-23, 11:41:31
W Austrii jest już dokładnie tak samo! Cyfry:  9,5tys. - szczyt przedszczepienny, 15,5tys. i 45tys. przy średniej z tygodnia 21tys.! I włąśnie zbliżają się do 50% pełnego wyszczepu przypaminającego.  8)

I jeszcze przymusowo doszczepiają zdrowych aby też się pochorowali.  8)

Z tego wynika, że opatrzność zesłała Polakom Naczelnika, który skłócił się ze wszystkimi i za karę nie dostał unijnych pieniędzy. ;)
Naród wybrany jak nic.  :shock: ;)

Gavroche

Jarek

W turystyce galaktycznej jako  atrakcja - "planeta idiot?w" :?

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-01-23, 11:48:11
Cytat: admin w 2022-01-23, 11:41:31
W Austrii jest już dokładnie tak samo! Cyfry:  9,5tys. - szczyt przedszczepienny, 15,5tys. i 45tys. przy średniej z tygodnia 21tys.! I włąśnie zbliżają się do 50% pełnego wyszczepu przypaminającego.  8)

I jeszcze przymusowo doszczepiają zdrowych aby też się pochorowali.  8)

Z tego wynika, że opatrzność zesłała Polakom Naczelnika, który skłócił się ze wszystkimi i za karę nie dostał unijnych pieniędzy. ;)
Naród wybrany jak nic.  :shock: ;)
Nie ma złego, co by na dobre nie wyszło.  :lol:

RafałS

Ale morawiecki & co nie oddaje stanowiska... 8)

admin

Czwarty POLIN - będą po rękach całować, bo "dali", a nie jak tamci, co deflację dla biednych wprowadzili! ;)
I żeby nie było, że jakiś antysemita ze mnie - stwierdzam tylko fakty!
Pierwsza podróż zagraniczna Szydło - kolizja drogowa w Israel, ale "pegaza" przy okazji załatwiła dla totalnej opozycji.  :lol: :lol: :lol:

zofijeczka

No moi kochani. To dla równowagi ja jestem zaszczepiona 3x.  8)

admin

I fajnie, każdemu wolno, byle nie zmuszać!  :D

renia

Cytat: admin w 2022-01-23, 11:09:59
Niech likwidują, bo to za dużo co2 na świecie jest... ;)
..........

A obrońcy zwierząt cicho siedzą? :shock:

admin

:lol:
A bo to nie mord rytualny, tylko dla zdrowotności. ;)

RafałS

Cytat: zofijeczka w 2022-01-23, 12:05:11
No moi kochani. To dla równowagi ja jestem zaszczepiona 3x.  8)
Nie ma się czym chwalić. Tyle to ja w podstawówce pewnie miałem i prawie wyszedłem na prostą. :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2022-01-23, 11:29:09
Przeglądam właśnie statystyki z Israel i ze zdumieniem stwierdzam, że szczepienia przyczyniają się do eksplozji "pandemii"!  :shock:
Pierwsze "fale" pandemiczne miały rekordy po około 8tys. przypadków/D, po wprowadzeniu szczypawki skoczyło w IV tsunami do 12tys. a w V-tym rekord wynosi 243tys. przy średniej zachorowalności z tygodnia 65tys.!  :shock: :shock: :shock:
Noż do krasnala! Przecież gołym okiem widać, że szczepienia wzmagają "pandemię".  8)

Pewnie o to chodzi... :roll: :?

admin

Jak zlikwidować "pandemię" w Polsce? Przestać wypłacać "służbie chorobie" dodatki covidowe.  8)

renia

Leczyć tak jak dawniej, bez testów i kwarantanny i bez paraliżu "służby zdrowia"...

Jarek

Cytat: admin w 2022-01-23, 12:05:56
I fajnie, każdemu wolno, byle nie zmuszać!  :D
Dokładnie 8)
Ludziska myla pojecia, por?wnuja sie kto lepszy, a Gatesy rece zacieraja... :lol:

Gavroche

Do obiadu u mamy puściłem sobie tv, bo w domu nie ma. :D
Usłyszałem od jakiegoś pomniejszego eksperta fajne zdanie:
"Omikron może mieć bardzo różne objawy, włącznie z ich brakiem". :lol:
Szczepmy się!