Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

dokładnie :lol:
  A nieobowiazkowe kneble beda nosic do usraelskiej smierci.  8)

admin

:lol:
Ale jak na taki ekskluzywny towar za darmochę, to mizerne zainteresowanie wśród "foliarzy i płaskoziemców" ... ;)
Ciekawe dlaczego państwa "fundują" to paskudztwo, choć takie wspaniałe!  :roll:  :lol:

admin

I gdzie te czasy, gdy szczepili się i celebrytów poza kolejnością, choć teoretycznie miało być zgodnie ze "sprawiedliwością społeczną", czyli każdemu zgodnie z przydziałem dobrej zmiany!  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Własnie. Ja nawet zapomniałem o tych czasach, a pdbuzowany jestem w temacie covid ponad wszystko :lol:

admin

Dobrze, że PiS ma takie podejście do "pandemii" i Kaczyński Piechy nie posłuchał - czym się kieruje - mniejsza, najważniejsze, że "czystej krwi" dużo w narodzie zostanie... ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Jasne, bo Ziemia jest płaska, a foliarzy łykających takie oficjalnie, rządowe brednie jest multum.   :lol:
W Israel po 19-tym stycznia, gdy wyszło im uczciwie 250tys. nowych przypadków - dostali nakaz fałszowania statystyk, aby "nowych" było nie więcej jak 50tys./D, bo nikt się szczepić dalej nie będzie chciał. To ze źródła rządowego Israel przez "pegasusa" podsłuchana informacja.  8)

admin

Mnie tam specjalnie immunologia nigdy nie interesowała, ale coś mi się widzi, że "eksperci rządowi" albo nic o niej nie wiedzą, albo udają że nic nie wiedzą, a starczy pubmeda poczytać, szczególnie doniesienia naukowe opatrzone klauzulą "konflikt interesów"... ;)

Jarek

Pewnie wiedza po łebkach a zgebianie prawdy  bolesne jest, dlatego wygodniej jest wiedziec zle... :lol:   

Zyon

Cytat: admin w 2022-01-24, 09:18:23
Jasne, bo Ziemia jest płaska, a foliarzy łykających takie oficjalnie, rządowe brednie jest multum.   :lol:
W Israel po 19-tym stycznia, gdy wyszło im uczciwie 250tys. nowych przypadków - dostali nakaz fałszowania statystyk, aby "nowych" było nie więcej jak 50tys./D, bo nikt się szczepić dalej nie będzie chciał. To ze źródła rządowego Israel przez "pegasusa" podsłuchana informacja.  8)
Najgorsze, ze ludzue w to wierza, popatrzcie co ten kowid zrobil z mozgiem tego chlopca
https://twitter.com/pikus_pol/status/1484844990459265026?s=21
Work Buy Consume Die

admin

Trzeba wybaczyć, bo to "brain fog" - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid+brain+fog  - chłopak niewinny, tylko powikłania pocovidowe... ;)

Jarek

A ten J&J pewnie nic nie robi bo utraciłem status zaszczepionego

admin

Spoko, to wektorowa, można walnąć następną, jak będą strasznie życie utrudniać! ;)
Tylko te chipy!  :(  :lol:

Jarek

Liczy sie tylko booster m-Rna  Tego nie wezme muszą siłą

admin

:shock:
Niedobrze!  :(
Bo to się staje GMO!  8)

Jarek

admin

Ale wtedy żadne papiery nie są potrzebne, łącznie z passport & ID,  ani driving licence, bo starczy, że przeskanują i ustalą do kogo się należy... ;)  :lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-01-24, 12:10:40

Spróbuj podejść do tego po polsku, mam kumpli w Dojczlandzie i wiem że się da. ;)

Zyon

"Nie da sie? Potrzymaj mi piwo" ;)
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-01-24, 13:16:31
Cytat: Jarek w 2022-01-24, 12:10:40

Spróbuj podejść do tego po polsku, mam kumpli w Dojczlandzie i wiem że się da. ;)
Nie wiem ale moj kumpel ma juz dochodzenie Chorwat