Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

admin

To lepiej tak nie żartować! ;)  :lol:
Bo jeszcze odwołają z powodu "pandemii"!  :?
Gdzieś czytałem dziś, że jakiś polski ekspert stwierdził, że będzie blamaż reprezentacji jak nic.  :(
Ale jak to możliwe, żeby tak nie potrafili grać dla Polski i Polaków, tylko po jakichś zagranicznych klubach...  :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-10-28, 19:55:21
Gdzieś czytałem dziś, że jakiś polski ekspert stwierdził, że będzie blamaż reprezentacji jak nic.  :(
Ale jak to możliwe, żeby tak nie potrafili grać dla Polski i Polaków, tylko po jakichś zagranicznych klubach...  :lol:

"Czarnowidze" wszystko wprzód wiedzą, w szczególności "eksperci"... 8) :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2022-10-28, 19:55:21
Ja w ogole bojkotuje, juz pomijam fakt, ze nasz kapitam chce wyjsc z banderowska opaska na ramieniu
Work Buy Consume Die

admin

Banderowska to jest czerwono-czarna, a niebiesko-żółta jest dla niepoznaki. ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

admin

Już wiadomo "oficjalnie" - to nie żadne microchips tylko oni się tratowali... :(  ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

To przez "burzę hormonów", a nie z powodu wyszczepienia... ;)

Jarek

"Chiny wprowadzają lockdown. 13 mln mieszkańców zamkniętych w domach" https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/chiny-wprowadzaja-lockdown-13-mln-mieszkancow-zamknietych-w-domach/zeh1e89
A to ten swirus od nietoperzy, czy ten z Chinskiego laboratorium? :lol:

renia

Idioci! :shock: Chcą wytępić covida, czy ludzi (jak kiedyś wróble)... :lol:

Jarek

Jak widzę autobus odwracam głowę w drugą stronę za bardzo się denerwuje widokiem okneblowanych  8)

RafałS

Żeby to zrozumieć to warto wiedzieć czyi fabrykanci tanio robią w tym Guangzhou bo gigashanghai jest wiadomo gdzie, a ajple się robi wiadomo też gdzie, a... 8)

Zyon

Work Buy Consume Die