Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

2020 TERROR WIRUSOWO-SZCZEPIONKOWY

Zaczęty przez RafałS, 2020-04-02, 16:27:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

No raczej swoich, to nawet ciężko sobie wyobrazić ;)

admin

:lol:
A wiadomo, co tam komu pasuje? ;)

Jarek

Mnie kagańce nie pasują, i wnerwiają, nawet mam ochotę przywalić jak sie mnie jakiś czepia, a jest tych porządkowych trochę 8)

admin

Funkcja społeczna wspierania farmy... ;)  :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-09-19, 11:33:19
Mnie kagańce nie pasują, i wnerwiają, nawet mam ochotę przywalić jak sie mnie jakiś czepia, a jest tych porządkowych trochę 8)
Demaskować.  :wink:

Jarek

Ale jak ? Szerokim łukiem omijają w miejscach niebezpiecznych.
Dobrze że uznali za bezpieczne zbiorowe kopcenie przed kauflandem. Dwie duże popielnice, wyznaczone miejsce dla palących. I lepiej sie tego nie czepiać, bo zabronią, i tyle będzie z tej wolności. W Singapurze nie do pomyślenia taki nieporządek

Jarek

Cytat: admin w 2020-09-19, 11:36:06
Funkcja społeczna wspierania farmy... ;)  :lol:

Jak katolicy, też nie wiedzą w co wierzą. :lol:

RafałS

RafałS

Cytat: Jarek w 2020-09-19, 14:53:40
Jak katolicy, też nie wiedzą w co wierzą. :lol:
Gdzie są księża? Jakby wyszli z kadzielnicami to wszyscy wirusi dawno by uciekli.  :wink:

admin

RafałS

https://nczas.com/2020/11/12/nowa-normalnosc-bez-szczepionki-nie-bedzie-mozna-normalnie-uczestniczyc-w-zyciu-spolecznym/
Zgodnie z przewidywaniami terroryści podrzucają warunki. Tylko po co "normalnie" gdy można nienormalnie jak przed plandemią, a nawet lepiej...  8)

Gavroche

Spokojnie, nie będzie tak źle. :D

admin

Kolejka społeczna po deputat szczepionkowy już chyba działa... ;)

Zyon

Ponoc zwykle mikrofony lepiej dzialaja niz respiratory, dali Posobkiewiczowi, to zaczal spiewac i od razu te wszelkie "plucne problemy" go odeszly :D
Work Buy Consume Die

admin

Gdzieś czytałem, że wykańczają "covidowców" sztuczną wentylacją płuc zmieniając parametry Pmax (ciśnienie szczytowe) respiratora, ale nie wnikałem, bo mnie to nie interesuje.  8)

Blackend

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Kontynuacja dzieła Szumowskiego ?

admin

Ale kasiorka do zgarnięcia - niewyobrażalna, to chyba statyny i viagrę przebije!  :shock:  :?