Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

2020 TERROR WIRUSOWO-SZCZEPIONKOWY

Zaczęty przez RafałS, 2020-04-02, 16:27:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Broni mu ktoś się szczepić? Ciekawe jak przetestował efekty uboczne w dalszych pokoleniach. Nie przetestował. 8)

admin

A co tam skutki uboczne, skoro będą zwolnieni z odpowiedzialności za nie...  8)

Blackend

Jasne, jak zwykle powstanie jakieś ciało, które to klepnie i rozmyje się...  :lol:

admin

Naturalnie, bo legalnie można wykańczać ludzi tylko "procedurą medyczną" a nie szarlatanerią... ;)
Górniakowa powiedziała swoje, to się na nią rzucili, jak hieny na padlinę. I jeszcze chcą ją pociągnąć ponoć, ale za co to już nie doczytałem, bo nudne było... ;)

Blackend

A tak, kobieta oficjalnie mówi, że się nie zaszczepi i nie chce nosić kagańca, to robią z niej płaskoziemca i skończoną idiotkę.  8)

admin

Jak to dobrze, że mnie nie traktują poważnie, to od samego początku "pandemii" mogę tu pisać, że to bujda i tyle...  8)
Zgodnie ze stanem faktycznym, a że kogo tam przydusi i podkręcą mu respirator, by wyzionął ducha, to tylko najwyżej będzie "kolejna ofiara koronaświrusa"  8)

Blackend

admin

A jaki mam spokój, bo wreszcie przyjęli do wiadomości, że "się nie znam"... ;)  :lol:

Blackend

admin

Ba, nigdy nie przeszkadzałem, tylko zawsze wychodziłem na "najgorszego" mówiąc wprost i szczerze, bo mnie to rybka kto tam co o mnie myśli, czy plotkuje.  :D
Grunt, że Doktor znał moją wartość - to mi zupełnie wystarczy.  :D

Blackend

admin

Nigdy też nie chciałem się bawić "w propagowanie i zbawianie", ale jak mnie Doktor poprosił, to nie śmiałem odmówić, a teraz wreszcie jestem wolny!  :D
Kochany Doktor, tyle Mu zawdzięczam!  8)

RafałS

Cytat: admin w 2020-11-14, 14:33:00
A co tam skutki uboczne, skoro będą zwolnieni z odpowiedzialności za nie...  8)
A to się świetnie składa, zatem będą mogli wystawiać oświadczenia że w razie dziwnych nop'ów skarb państwa pokryje i zadośćuczyni zainteresowanym. Z cudzych pieniędzy oczywiście więc się zgodzą bo szybciej państewko pogrążą.  :wink:
No chyba że najpierw stestują na synkach, córkach Zmorawieckiego i spółki, a następnie ich wnusiach... 8)

admin

A ci poprawni z popisu powinni być szczepieni publicznie i w pierwszej kolejności, aby pierwszosortowych zachęcić do dobrowolnego brania... ;)
Ponoć 50% się chce zaszczepić - tyle starczy i więcej nie trzeba...  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2020-11-14, 14:44:11
Jak to dobrze, że mnie nie traktują poważnie, to od samego początku "pandemii" mogę tu pisać, że to bujda i tyle...  8)
Zgodnie ze stanem faktycznym, a że kogo tam przydusi i podkręcą mu respirator, by wyzionął ducha, to tylko najwyżej będzie "kolejna ofiara koronaświrusa"  8)

:lol: :lol:

admin

Cytat: admin w 2020-11-14, 15:33:40
A ci poprawni z popisu powinni być szczepieni publicznie i w pierwszej kolejności, aby pierwszosortowych zachęcić do dobrowolnego brania... ;)

Na pierwszy ogień Duda, Kaczyński, Morawiecki i Górniakowa, aby ją sprowadzić na właściwą drogę "procedury medycznej", a nie szarlataństwo!  8)

Blackend

Zabawa w świrusa trwa w najlepsze i jak dotąd większość jest zadowolona - jeszcze mają za dużo pieniędzy.  8)

Nie mam pojęcia, kto zawiaduje tą inżynierią społeczną, ale ktoś naprawdę łebski.  8)

admin

Najlepiej wyszczepić, a problem sam zniknie... ;)

Zyon

Cytat: admin w 2020-11-14, 15:33:40
Gdzies lata obrazek, ze najpierw niech sie rzad zaszczepi, jak umrze to jestesmy bezpieczni. Jak przezyje to szczepionka jest bezpieczna  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin