Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Co naprawdę dzieje się na świecie ?

Zaczęty przez franc99, 2020-04-19, 14:57:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

O przepraszam, jakiś "straszny" pożar w Biebrzy - zaczęło się nowe międlenie dla mediów...   :D

franc99

Jarek

To żadna nowina. Ja też spiskowałem. Jak zatrudniałem ludzi musiałem kity walić no bo i tak rzeczywistości nie potrafiliby zaakceptować rzeczywistośc, no może są uczciwi pracodawcy, ale osobiście nie miałem okazji poznać. W tym linku skala manipulacji jest przeogromna, ale mechanizm manipulacyjny ten sam, jak w warzywniaku. Niestety taki świat, lepiej sie dopasować, mniejszy problem niż świat zmieniać. :lol:

vvv

Cytat: Jarek w 2020-04-23, 16:55:22
... musiałem kity walić no bo i tak rzeczywistości nie potrafiliby zaakceptować rzeczywistość ...

I tak to właśnie się kręci, elita się poświęca moralnie by stworzyć jak najbardziej akceptowalne warunki do życia dla maluczkich.

:? :mrgreen: :wink:

admin

Jarek

Cytat: vvv w 2020-04-23, 17:37:07
Cytat: Jarek w 2020-04-23, 16:55:22
... musiałem kity walić no bo i tak rzeczywistości nie potrafiliby zaakceptować rzeczywistość ...

I tak to właśnie się kręci, elita się poświęca moralnie by stworzyć jak najbardziej akceptowalne warunki do życia dla maluczkich.

:? :mrgreen: :wink:

Dokładnie, dlatego baca ma dwa psy do zaganiania stada owiec.

Blackend

I do obrony przed intruzem, który też miał by ochotę na ich strzyżenie. ;)

Malgosia

RafałS

admin

Zyon

22 listopada 1963 zmarl na koronawirusa , wczesniej  postrzelony z broni palnej John F. Kennedy
(https://dzieje.pl/sites/default/files/styles/open_article_750x0_/public/201705/jfk.jpg)
Work Buy Consume Die

Blackend

admin

Jarek

admin