Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

A jednak, bo tutaj dopiero  po wyrownajaca stoja w kolejkach
Ponoc miedzy 38% - 40% jest juz po trzecim strzale 8)

admin

Blackend

Trump się nawrócił, nawet boostera przyjął i wychwalał fajzera jako największe osiągniecie ludzkości.  :lol:
I to jest dowód koronny, że odbiorniki w czipach działają. ;)

admin

Jarek

:lol:A miał wyjscie? :lol:
Fajnie ze doradcy z całego swiata mowia jednym głosem, to funkcjonuje  :lol:

Blackend

To jest facet, który chce rządzić, a że większość to kowidianie, to mówi to co oni chcą usłyszeć i będzie robić to czego sobie życzą.  8)

Blackend

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/obowi%C4%85zkowe-szczepienia-kaczy%C5%84ski-jestem-zwolennikiem-p%C3%B3j%C5%9Bcia-na-ca%C5%82o%C5%9B%C4%87/ar-AASb4Rd

"Ja polecenia kontroli i egzekwowania przestrzegania nakazu wydawałem, sprawa stawała na każdym posiedzeniu komitetu bezpieczeństwa. Wierzę też, że minister czy komendant to zalecali, ale proszę pamiętać, że to działa, jeśli działają wszystkie organy. Gdy policjanci wiedzą, że w sądzie ich interwencja się obroni - powiedział Kaczyński."

No i proszę, facet otwartym tekstem mówi, że nie zdążył spacyfikować sądów i nie może społeczeństwa za mordę chwycić.
W takich warunkach "normalnie" rządzić się nie da, bo dla wielu rządzenie kojarzy się z wydawaniem rozkazów wg swojego widzimisię.

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Katastrofa-we-wloskiej-turystyce-Koronawirus-dobija-branze-8250141.html

"Nie jest do pomyślenia włoska gospodarka bez kluczowej lokomotywy, jaką jest turystyka"
Dopóki ludziska nie zbiednieją, dopóty pseudopandemia będzie się miała dobrze, a jeszcze lepiej BigFarma z politykami.
Tak więc nie ma wyjścia i niech sobie nadal fundują kolejne fale, mutacje, obostrzenia, a najlepiej lockdowny. Czym szybciej dostaną po tyłku, tym prędzej się wyleczą.

Jarek

Na moje dozynanie starego systemu pod przkrywka pandemi. Przeciez zaden kraj nie chce zamykac gospodarki, az takimi idiotami rzadzacy nie sa. Preyzdent USA z medi?w spolecznosciowych nie moze korzystac. Moze mu odblkuja, jak zrozumie gdzie jego miejsce w szeregu - wiec siła jest. 8)

Jarek

https://nzzas.nzz.ch/international/polen-wo-man-fuer-das-impfen-geaechtet-wird-ld.1662003?reduced=true
Jaka troska - pewnie zacofanie bedzie trzeba zlikwidować, i z ludzi idiotow zrobic  - bedzie ponad wszystko

Jarek

Jarek

Blackend

admin

Ochronę mu dać za te "zasługi"... ;)

Jarek

W tym niemieckim ffp2 knebel  wyglada jak prawdziwy niemiec

admin

admin

Ja tam nic nie sugeruję, ale chyba rozkręca się "pandemia" w Israel - a jeśli tak - to szkoda pieniędzy na szczepionki, bo to zwykłe okradanie społeczeństwa jest.  8)

admin

A w Polsce jużpo "pandemii", ale nie ma to nic wspólnego z "obostrzeniami", ani "działaniami expertów i rządu" - oni tylko strasznie kradną pieniądze społeczne "na pandemię".  8)

Blackend

Czyli klasycznie aż do znudzenia "nic nowego pod słońcem".  8)