Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2024-09-04, 18:25:59
Ale ci tuskowcy doskonale przejęli metody kręcenia lodów po tych, co osiem ostatnich lat kradli "zgodnie z prawem"...  8)
Pewnie algidy.  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2024-09-04, 18:25:59
Ale ci tuskowcy doskonale przejęli metody kręcenia lodów po tych, co osiem ostatnich lat kradli "zgodnie z prawem"...  8)

No przecież, że dostali na tacy maszynkę do ich kręcenia i grzech byłoby nie korzystać. ;)

renia

Cytat: Blackend w 2024-09-04, 16:48:06
"W obliczu braku szczepionek Ministerstwo Zdrowia poszukuje alternatywnych rozwiązań. W tym celu rozważa możliwość zakupu preparatów od innego kraju członkowskiego UE, który posiada szczepionki Pfizera."

Nie poddają się.  :lol:

I to dla naszego "dobra"... 8)

Blackend

renia

Teraz w szkołach mają szczepić dzieciaki przeciw HPV. Powiedziałam synowej aby się najpierw zapoznała ze skutkami ubocznymi, zanim zdecyduje się szczepić ich 14 letniego syna. Mówiłam jej, że siostrzenica w Niemczech kupila tę szczepionkę za 150 euro (i to 2 razy, bo jest dwufazowa) i po chyba roku byla na badaniu cytologii i się okazało, że miała raka szyjki macicy. Była i wystraszona i zbulwersowana tym. Myslała, że się zabezpieczyła. Jakoś się podleczyła, komórki rakowe jej wycięli (to było bardzo lekkie, początkowe stadium) i jest ponoć zdrowa.
Synowa sprawdzała w internecie i nic nagatywnego o tych szczepionkach tam nie jest napisane, ani nie ma już tych filmików z NOP-ami. Pamiętam jak pokazywali dziewczynki na wózkach inwalidzkich po tych szczepieniach. Wszystko w internecie "wyczyszczyli" i szczepienia są "bezpieczne".

Tylko to jej przesłałam... https://rampa.net.pl/dr-jerzy-jaskowski-wzrost-zachorowan-na-raka-szyjki-macicy-po-szczepieniach/

admin

Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP.  8)
Z BTW do życia potrzebne jest jedynie B i T właśnie ze względu na "niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (tzw. NNKT), które się takie stają jedynie na diecie beztłuszczowej. Niewielka ilość tych NNKT jest w każdym tłuszczu zwierzęcym i to w ilości niezbędnej do życia (np: w żółtku - 30-80mg tej 3-łamagi jest), norma zaś jest tak zawyżona sztucznie przez "suplemenciarzy", że bez "łykania kapsułek", ewentualnie jedzenia "rybki" raz w tygodniu lub łyżki oleju lnianego np.się nie da żyć.!
Ale to nie moje klimaty, bo piszę jak jest, a ci co się dają nabierać "na niedobora" niech się ratują po aptekach... ;)
Napiszę wyraźnie - na dietach wysokotłuszczowych na tłuszczu zwierzęcym - nie ma żadnego uzasadnienia do suplementacji NNKT (napiszę też skrót ang. - EFA, bo niektórzy po polsku nie rozumieją ;) ), gdyż tłuszcze te są dostarczane codziennie w wystarczającej ilości zapobiegając nawet bezobjawowemu, "teoretycznemu niedoborowi".

Blackend

My też nie zdecydowaliśmy się na szczepienia przeciw HPV naszych dziewczyn.  8)
Ale to jest tak indywidualna decyzja, że nikomu bez zapytania o tym nie mówiliśmy.
Potem przyjdzie co do czego...

renia

Cytat: admin w 2024-09-05, 12:23:21
Ale Jaśkowski się ostatnio naraził, bo stwierdził zgodnie ze stanem faktycznym, że 3-omega to "przekręt" dietetyczny, co uzasadniam w ŁONTP.  8)
..................

Syn mi w odpowiedzi na artykuł przysłał film...  :lol: W sumie dobry... :D A, że stracił prawo wykonywania zawodu, tylko tylko źle świadczy o medycynie konwencjonalnej...
https://www.youtube.com/watch?v=5HyNAIRs7g0&t=28s

renia

Cytat: Blackend w 2024-09-05, 12:42:26
My też nie zdecydowaliśmy się na szczepienia przeciw HPV naszych dziewczyn.  8)
Ale to jest tak indywidualna decyzja, że nikomu bez zapytania o tym nie mówiliśmy.
Potem przyjdzie co do czego...

Ja mówię im, że oni decydują, a ja tylko przekazuję co wiem i co wystąpiło w naszej rodzinie... :?

renia

Z BTW do życia potrzebne jest jedynie B i T właśnie ze względu na "niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe (tzw. NNKT), które się takie stają jedynie na diecie beztłuszczowej. Niewielka ilość tych NNKT jest w każdym tłuszczu zwierzęcym i to w ilości niezbędnej do życia (np: w żółtku - 30-80mg tej 3-łamagi jest), norma zaś jest tak zawyżona sztucznie przez "suplemenciarzy", że bez "łykania kapsułek", ewentualnie jedzenia "rybki" raz w tygodniu lub łyżki oleju lnianego np.się nie da żyć.!
Ale to nie moje klimaty, bo piszę jak jest, a ci co się dają nabierać "na niedobora" niech się ratują po aptekach... ;)
Napiszę wyraźnie - na dietach wysokotłuszczowych na tłuszczu zwierzęcym - nie ma żadnego uzasadnienia do suplementacji NNKT (napiszę też skrót ang. - EFA, bo niektórzy po polsku nie rozumieją ;) ), gdyż tłuszcze te są dostarczane codziennie w wystarczającej ilości zapobiegając nawet bezobjawowemu, "teoretycznemu niedoborowi".

Te normy mają na ogół "z sufitu"... :?

Blackend

Cytat: renia w 2024-09-05, 12:47:42
Ja mówię im, że oni decydują, a ja tylko przekazuję co wiem i co wystąpiło w naszej rodzinie... :?

Spoko, ale mi chodziło o moje relacje ze znajomymi, bo ja mało asertywny jestem. ;)  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/s%C5%82owacja-odrzuca-ets-2-fico-chce-renegocjacji-dyrektywy/ar-AA1qiHLA?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=a0e23d15f30940f5eec2c2d7fbaa7961&ei=13 - O! Słowacy się buntują?  :shock:
Ciekawe jaką plagę ześle im brukselka?  :(
Cyt.: "trwają prace nad Społecznym Funduszem Klimatycznym o wartości 86,7 mld euro, który ma pomóc zrównoważyć skutki "zielonej polityki" dla zwykłych obywateli." - kolejny sposób na rabowanie, bo każdy fundusz to przekręt finansowy.  8)

Blackend

Cały ten klimatyzm to dobijanie gospodarek wschodzących.  8)

RafałS

W dzisiejszych realiach UE i NATO to za mało. Należy przystąpić do BRICS, pane tuski.

admin

Ale tak się nie da, bo BRICS się nie składa na piramidę finansową ETS, dlatego konkurencyjność komunii jest żadna.

Zyon

Jaskowski wycal pare ksiazek, ale cena mnie z lekka powtrzymuje przed zakupem
Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Też mógłbym wydać "szmatławca" klejonego w miękkiej, matowej oprawie za parę złotych, ale szacunek dla czytelnika kosztuje! ;)
Do tego trzy tasiemki w różnych kolorach powinny być, a nie tylko jedna - biała.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die