Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Po to są kagańce, żeby nie kąsali ręki która karmi.  :lol:

Jarek

Ale jak polubili te kagańce, nie chca oddać, chcą dalej nosić patole - bo musi być znowu  ponad wszystko :lol:

Blackend

Pamiętam jak mojej psinie kupiłem nową smycz, to w ogóle jej nie chciała, tylko ta stara wymamlana i koniec kropka.  :lol:
Więc kaganiec taki wymamlany, wysmarkany parokrotnie, to musi być największa przyjemność z której nie chcą rezygnować.  :shock: ;)

admin

:lol:
Jestem za - bo widać na pierwszy rzut oka z kim się ma do czynienia.
Wczoraj na poczcie zakagańcowany, zielony, zipał z niedotlenienia - to powiedziałem, żeby ściągnął tą szmatę, bo się zadusi - a gdzie tam, wolał rzęzić zgodnie z zaleceniami...  8)

Jarek

admin

Bez kagańca może płuca rozerwać, jak się odetchnie pełną piersią... ;)

Jarek

Udowodnili tymi kneblami, jak silna jest imnologia człowieka - przecież z tego milionowego syfu maskowego żadna infekcja nie powstala :lol:

admin

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=YeW5sI-R1Qg
Ten srovid to lablik (lab leak) jednak. Teraz już słabnąca mutacja. Ale zgodnie z groźbami gates'a  :twisted: i zgodnie z obawami Kaddafiego. 8)
Natomiast zgodnie ze zwyczajami zamachowymi usraela, kolejne zamachy mogą, ale nie muszą być wirusowe. Wszak wiadomo że nic tak nie dopełnia dzieła zniszczenia jak wydawane profilaktycznie budżety państw, gdy kolejny zamach usraelski może przyjść z dowolnej strony.

Gavroche

:?
Nie jest to niemożliwe, ale mało prawdopodobne. 8)
Są w sieci sekwencje białek pokazujące, jak blisko spokrewniony jest ten koronawirus ze swoimi zwierzęcymi kuzynami.

RafałS

Nawet taki chochlik lablik musi bazę mieć. Z twarzy może nawet przypominać niedzielską, albo morawiecką.

admin

Ale jak kurcze mięso podrożało, bo ponoć ptasigryp szaleje!  8)
A tvpis się tylko Tuskiem teraz zajmuje, a nie realnymi problemami społecznymi Polek i Polaków! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2021-07-07, 09:57:58
Ale jak kurcze mięso podrożało, bo ponoć ptasigryp szaleje!  8)
A tvpis się tylko Tuskiem teraz zajmuje, a nie realnymi problemami społecznymi Polek i Polaków! ;)
Gdy idzie tusek - róbcie zapasy klusek. :wink:

Blackend

A co, znowu szykuje się podwyżka VATu na rok? ;)  :lol:

admin

Blackend

No pewnie, jest wzrost cen, jest praca. ;)  :lol:

Jarek

A to sie musza nasi wykazywać, bo lipy nie ma. :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-07-07, 21:34:13
:lol:
Fajnie wszystko drożeje.  8)

Dwa euro za litr paliwa? Realne ponoć już za rok :?

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-07-08, 14:57:59
A to sie musza nasi wykazywać, bo lipy nie ma. :lol:
W ogóle nie obawiam się, już zasłużeni. Posadki bankowe będą, emeryturki, itd.