Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-07-08, 15:00:25
Dwa euro za litr paliwa? Realne ponoć już za rok :?

Za Tuska jak była po 6 zł, to Kaczyński tłumaczył że trzeba akcyzę obniżyć.  :lol:

RafałS

Dobry policjant, zły policjant. To jak pomożecie? 8)

admin

Teraz mamy "wojnę z hameryką" na najbliższy czas, a nie jakieś inflacje, tuski, czy nepotyzmy...  8)

Blackend

Oczywiście kolejną wojnę Kaczyńskiego wygraną. ;)

admin

Zyon

Kolejna ostatnia prosta :D :D
https://pbs.twimg.com/media/E52EL4UVUAIU6eT?format=jpg&name=large

Przypominam niesmialo, ze prosta nie ma konca....  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Już złożył, czekają tylko do sierpnia na uprawomocnienie czy coś podobnego, ale ponoć wyższe instancje oświadczyły, CDC i FDA, że dwie dawki wystarczą.
https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/pfizer-ask-fda-authorize-booster-dose-covid-vaccine-delta-variant-spreads-2021-07-08/

admin

Cytat: Zyon w 2021-07-09, 15:20:22
Przypominam niesmialo, ze prosta nie ma konca....  :lol: :lol:

:lol:
Ale i początku.  8)

Blackend

Na początku był o trzy kroki wcześniej Naczelnik.  :lol:

admin

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=AOa0WsGa5QE
Chiny coraz bliżej. Co teraz zrobisz usraelu, może czas już na pi i sigma mutację srovidiańską?

Blackend

Z mojej perspektywy lepiej żeby wygrała cywilizacja łacińska z wartościami indywidualistycznymi niż kołchoźniane myślenie chińskie.  8)

Gavroche

RafałS

1. Widział kiedyś ktoś żeby chińczycy budowali tu kołchozy. Nierealne.
2. Cywilizacja łacińska i wartości indywidualistyczne obecnie przestają istnieć w wyniku srovidiańskiego zamachu usraelskiego. A kołchozo banko-korpo dokręca śrubeczkę, tak że tego... 8)
Z resztą nie o to chodzi aby być kolonią zachodu czy wschodu, ale żeby być u siebie i interes PL prowadzić bez obcych pośredników najlepiej, a nie pod ciągłą okupacją chybaż nieprawdaż?

admin

8)
Dziwnym "trafem" większość "demokratyczna" wybiera zawsze przeważnie źle dla PL, ale to taki bogaty kraj... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2021-07-10, 12:43:48
8)
Dziwnym "trafem" większość "demokratyczna" wybiera zawsze przeważnie źle dla PL, ale to taki bogaty kraj... ;)
Większość na sterownikach usraeli. Ja w najbliższych wyborach wybieram tradycyjnie rządy bez pośredników z Art. 4 Konstytucyi. 8)

Blackend

Cytat: RafałS w 2021-07-10, 12:32:10
1. Widział kiedyś ktoś żeby chińczycy budowali tu kołchozy. Nierealne.
2. Cywilizacja łacińska i wartości indywidualistyczne obecnie przestają istnieć w wyniku srovidiańskiego zamachu usraelskiego. A kołchozo banko-korpo dokręca śrubeczkę, tak że tego... 8)
Z resztą nie o to chodzi aby być kolonią zachodu czy wschodu, ale żeby być u siebie i interes PL prowadzić bez obcych pośredników najlepiej, a nie pod ciągłą okupacją chybaż nieprawdaż?

No pewnie, też bym chciał Polski rozdającej karty na arenie międzynarodowej jak w epoce Jagiellonów, to zrozumiałe.  8)
Tylko pisze, że w obecnym układzie sił i wejściu nowego gracza jakim są Chiny, dla mnie osobiście wybór jest za światem zachodnim ze wszystkimi jego wadami.  8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-07-10, 14:59:43
No pewnie, też bym chciał Polski rozdającej karty na arenie międzynarodowej jak w epoce Jagiellonów, to zrozumiałe.  8)
...
A ja niekoniecznie... i co teraz? 8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-07-10, 14:59:43
...
Tylko pisze, że w obecnym układzie sił i wejściu nowego gracza jakim są Chiny, dla mnie osobiście wybór jest za światem zachodnim ze wszystkimi jego wadami.  8)
Bo się nazywa świat zachodni? Dość dziwne bo z komuny i zamknięcia się naigrywamy ale gdy świat zmienia polaryzację i komuna przychodzi z zachodu, a wschód kwitnie to taka komuna jest ok?

Blackend

Cytat: RafałS w 2021-07-10, 16:57:17
A ja niekoniecznie... i co teraz? 8)

Nic, słońce z tego powodu nie zgaśnie. ;) :lol: