Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Pożyjemy, zobaczymy... 8) :lol: Czas pokaże... ;-)

admin

Renia zaczynasz starą śpiewkę?
Pożyliście, zobaczyliście "rządy prawa i sprawiedliwości", pożyjecie i zobaczycie, co będzie dalej, jak nie wiecie co będzie, to tylko czas pokaże...  ;)  :lol:

renia

Ja nie wiem co będzie... Trzy lata temu lockdownu na pewno nikt się nie spodziewał, no może tylko ci, którzy go planowali... :roll:

admin

Nie martw się, większość ludzi czeka na "czas pokaże" - więc spoko.  8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-09-15, 10:33:32
Renia zaczynasz starą śpiewkę?
Pożyliście, zobaczyliście "rządy prawa i sprawiedliwości", pożyjecie i zobaczycie, co będzie dalej, jak nie wiecie co będzie, to tylko czas pokaże...  ;)  :lol:
Jest dobrze bo PiS rządzi...

Jarek

Pisowcy zawsze byli wrogo nastawieni do Niemieckiej polityki.
Dlaczego teraz robią tak jak niemcy, a nie tak jak Dania, czy Szwecja . Nawet Orban się niemcowi postawił swoich nie gnebić. Liliputin ma mokro w majtach  przed niemieckim porządkiem, i tyle. Elektorat podobnie sie zachowuje... 8)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2021-09-15, 17:10:24
Cytat: admin w 2021-09-13, 19:02:30
https://vimeo.com/588331842?fbclid=IwAR15lwH1CptzOuqAWwWTKggCLVvXeOcR4CSbrMk445P-d3kt44AGH0FhFn4 - jeszcze nie usunęli - korzystać!  :D
Juz usuneli :D Dzialaja caly czas  8)

Dobrze, że czuwają i te "teorie spiskowe" usuwają. 8) Jeszcze ludzie by przestali się szczepić
i tyle szczepionek by się zmarnowało... :? :mrgreen:

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-09-14, 22:03:48
A tymczasem w Austrii wraca IV Rzesza.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Austria-wraca-do-obowiazku-noszenia-masek-Rzad-rozwaza-trzecia-dawke-szczepionki-8184176.html

"Osoby niezaszczepione będą zobowiązane do noszenia masek FFP2 we wszystkich sklepach"
Dwa miesiace temu mówili - koniec świrusa, i ze państwo nie bedzie ingerować w problemy zdrowotne obywateli.  Pewnie  zapomnieli Sydolfa zapytać

RafałS

Muszą się wziąć za walkę. Dał im przykład Jan Sobieeeski jak zwyciężać mają.  :wink:

admin

Jasne, walka będzie okrutna, bo to ponoć w jednym szpitalu nie było chętnych do roboty za 54tys. brutto/miesiąc, jak ogłowili "koniec walki" ze świrusem obcięli "dodatki covidowe" i zaraz mają strajk...  8)
Ale niektórym mózgi poważyła ta "pandemia".  :lol:

RafałS

A to na pislandii, to stać ich. Za chwilę będą milionerami. :wink:

Blackend

Wczoraj byłem u lekarki i tradycyjnie znowu musiałem wysłuchać jak jest jej źle i się poświęca.  :?
No ja nie wiem, czy faktycznie mam tak duże uszy jak słoń, że tak nawija?  :? ;)

Gavroche

RafałS

Jak to tak do lekarki sobie chodzić, to ona nie na "pierwszej linii" walki ze srovidem? 8)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2021-09-16, 10:04:32
A u Ciebie ok?

ŻO to taki podstępny model żywienia, czujesz się ok, wyniki masz ok i jak przyjdzie co do czego, to nie potrafi się tego wychwycić. ;)
Dzięki - czuję się dobrze.  8)

Gavroche

Blackend

Cytat: RafałS w 2021-09-16, 10:11:31
Jak to tak do lekarki sobie chodzić, to ona nie na "pierwszej linii" walki ze srovidem? 8)

Kovidianka pełną gębą z takim głębokim przekonaniem.  8)
Ja oczywiście też, bo chcę jak najszybciej wyjść ze skierowaniem na badania i tyle.  :lol: