Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Sczepionka nie chroni przed covidem, tylko łagodzi objawy :lol:

RafałS

Panie morawiecki powołać Narodowe Centrum Badawcze Nad Preparatami (wszystkimi). Swojacy będą nabywać i badać wszystkie preparaty farmy. Już... już za kilka lat możemy mieć jasny obraz preparatów. Dla bezpieczeństwa, ponad wszelką wątpliwość! Jest aprobata bilderbergii. Oni zrobią wiele dla wspólnego bezpieczeństwa. 8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/nie-%C5%BCyje-polski-olimpijczyk-18-krotny-rekordzista-kraju-to-wielki-cios/ar-AARDVV0?ocid=msedgntp - a gdzie informacja ile razy się zdążył wyszczepić?  :roll:
Jak tylko kipnie jaki zdeklarowany antywyszczepieniec - to drą ryje media - jak to go pokarało i nachalne przesłanie - wysczczepta się, bo was też tak pokręci, a tu proszę wyszczepieńcy padają jak muchy, ale to nic z tym eksperymentem medycznym nie ma wspólnego!  8)

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=LZhFIMKrLDU
Drodzy rodzice pilnujcie dzieci, uważajcie na zboczków z internetu.

Blackend

Cytat: admin w 2021-12-09, 19:46:03
https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/nie-%C5%BCyje-polski-olimpijczyk-18-krotny-rekordzista-kraju-to-wielki-cios/ar-AARDVV0?ocid=msedgntp - a gdzie informacja ile razy się zdążył wyszczepić?  :roll:
Jak tylko kipnie jaki zdeklarowany antywyszczepieniec - to drą ryje media - jak to go pokarało i nachalne przesłanie - wysczczepta się, bo was też tak pokręci, a tu proszę wyszczepieńcy padają jak muchy, ale to nic z tym eksperymentem medycznym nie ma wspólnego!  8)

Teraz się za nastolatków wzięli, którzy wcześniej nie umierali, a teraz nagle zaczęli umierać.  :? 8)

admin

Gavroche

Mnie się podoba obecna narracja; niezaszczepionych namawiają na szczepienie, bo szczepionka jest skuteczna, a zaszczepionych namawiają na kolejne, bo szczepionka jest nieskuteczna. :P

Blackend

renia

Jarek

Ja jako zaszczepiony jestem  teraz za obowiązkowym szczepieniem Ale wszystkich co do jednego  :lol: Chore to wszytko  8)

Zofia

Cytat: Jarek w 2021-12-10, 09:43:49
Ja jako zaszczepiony jestem  teraz za obowiązkowym szczepieniem Ale wszystkich co do jednego  :lol: Chore to wszytko  8)

:lol: :lol: :lol:

admin

Blackend

MarekS

Dzisiaj wszędzie łapanki, w moim sklepie kasjerka ostrzegła mnie żebym założył maskę bo już policja pięć razy była.
Zaś w warszawskiej hali ochroniarz poprosił o założenie maski bo chodzą i łapią, na jednego policjanta wpadłem przy wejściu, ale chyba już zrobił target na 7 mandatów, bo głowę opuścił, nie wiem bo udałem że nie zwracam na niego uwagi. W sumie to nawet nie mogłem tej maski założyć bo nie miałem, coś za bezpiecznie się czuję a wirus szaleje.
Córka dostała mandat za 20 zł i dobrze taka beztroska jest nie dba o siebie i innych. :D

Jarek

RafałS

Składka na morawieckich musi być bo za tanio działkę sprzedali. Jakim trza być przygłupem bezwstydnym żeby po dwóch latach srajdemii napadać ludzi.

Blackend

W miastach panuje covidioza, ale wystarczy tylko pojechać parę km dalej i wraca normalność.  8)