Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Tak jest - kompletny luzik, nawet ilości klientów na metr kwadratowy nie przestrzegają... ;)
Kagańce - sporadycznie.  :D

Jarek

Tutaj nawet biorą pod uwagę opaski dla klientów zaszczepionych Obostrzenia niemieckie jak za Hitlera...

renia

Cytat: admin w 2021-12-12, 12:54:19
Tak jest - kompletny luzik, nawet ilości klientów na metr kwadratowy nie przestrzegają... ;)
Kagańce - sporadycznie.  :D

A w sylwestra "hulaj dusza - wirusa nie ma" wirus idzie na kwarantannę. ;-) Mogą być zabawy do 100 osób, a z zaszczepionymi nawet do 1000... Gdzie tutaj jakiś sens? Te wszystkie obostrzenia to jest "cyrk w cyrku"... :lol:

RafałS

A bo szczepofile dobrze roznoszą warianty. Nie to co bezproduktywne nieszczepy. 8)

admin

Cytat: Jarek w 2021-12-12, 13:50:45
Tutaj nawet biorą pod uwagę opaski dla klientów zaszczepionych Obostrzenia niemieckie jak za Hitlera...

A to dobre! Tylko zaraz będą "podróbki" lewe!  :(

Zyon

Cytat: Gavroche w 2021-12-10, 08:50:51
Mnie się podoba obecna narracja; niezaszczepionych namawiają na szczepienie, bo szczepionka jest skuteczna, a zaszczepionych namawiają na kolejne, bo szczepionka jest nieskuteczna. :P
to ma sens :D
Work Buy Consume Die

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2021-12-12, 14:47:12
Cytat: Jarek w 2021-12-12, 13:50:45

A to dobre! Tylko zaraz będą "podróbki" lewe!  :(
Jest link do tego tylko że nie przechodzi mi

admin

Pewnie nasi zaraz zaczną produkować, to przyjdzie... ;)

admin

Jarek

Najgorsze jest to, ze postawa obywatelska jest na tak na rozne tego rodzaju pomsły. :?

Jarek

Znaczy sie, mam sie zwijac z tego swiata :lol:

admin

E tam, pierwsza szczypawka nie jest tak szkodliwa, jak trzecia... ;)  :lol:

admin

Jeśli w podanym linku - to prawda - szczepienia przeciw covid od poniedziałku (13-12-2021r.) powinny być wyłącznie dla chętnych i wyłącznie za pełną odpłatnością *2!  8)

admin

https://www.google.com/search?q=covid+izrael&oq=covid+&aqs=edge.0.69i59l2j69i57j69i59j0i512j0i433i512j69i60l3.4862j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8 - wczoraj w Israel tylko 365 nowych przypadków, na prawoe 100tys. wykonanych testów, a zgonów z powodu covid ponoć zero i to od 7-go grudnia, więc...  :roll:
Albo szczepienia są ok, albo fałszują statystyki.  :(
Za mało mam danych na wnioski własne...  :?
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid+israel - jest trochę artykułów, ale nie chce mi się dziś tego analizować.  8)

Sandman

"Nasi" zaczęli tak podawać informacje jak to jest manipulowane to nie wiem chyba ze nie jest.  8)

https://basiw.mz.gov.pl/index.html#/visualization?id=3761

Jarek

Niestety to juz funkcjonuje. W Hannowerze sa takie opaski, pewnie nie wszedzie, ale moze to wersja pr?bna. Bo nie jest obowiazkowe, dlatego napisałem, ze Niemcy sa na tak, jesli chodzi o tego rodzaju pomysly Blitz akceptacja... :lol: