Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Potem w latach 90- tych wszedł dobrobyt, w szpitalach prawie kazdy miał na szafce drogie niemieckie
lekarstwo (doppelherz) Status dobrobytu i zdrowia. To był pooczatek załatwiania chor?b :Pewnie dlatego cpamy najwiecej supli w całej europie :lol:

admin

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2022-02-24, 09:37:17
:lol:
Ale wraca do starego.  :(
Wtedy do szpitali nosili tluste rosoły z kluskami jajecznymi, lub swoiski makaron Bedzie gorzej..

Blackend

W szpitalu "chudo" karmią, bardzo chudo.  8)
Wszyscy jedli ze smakiem, byłem jedynym niejadkiem, ale ja to mam od dzieciństwa. ;)

admin

W szpitalu nawet dieta musi być zgodna z procedurą.   8)

Jarek

Ale odwiedzajacy nosil rosoly a teraz przynosza banany, lub z pustymi rękami i w masce Zbiorowa mądrość upada...

Blackend

Oczywiście, że owoce królują.  8)
A na widok śmietanki na moim stoliku lekarka była oburzona i kazała to wyrzucić, bo trucie chemią będzie nieskuteczne.  :lol:
W sumie to miała rację, bo mimo wszystko przeżyłem. ;)  :lol:

admin

Blackend

Jarek

:lol:
Dobrze ze roslou nie miałes, bo by sie przekreciła na widok okow

Blackend

Był rosół, bo byłem codziennie dokarmiany i rozpieszczany przez moją Żonę, ale na wszelki wypadek nie chwaliłem się tym.  :lol:

Jarek

Blackend

RafałS

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/morawiecki-polska-mo%c5%bce-by%c4%87-nast%c4%99pna/ar-AAUl52A?ocid=msedgntp
Nie może, tylko takie usilne starania prowadzi rząd kolonialny w Warszafce. Gdybyś chciał inaczej krzyworyjku to nie instalowałbyś tutaj ukraińców. Zapytaj ilu uchodźców przyjmą na wyspach i za oceanem.

Blackend

Ta wojna to dar niebios dla pisowskiej władzy, ci to są w czepku urodzeni.  :?
No cóż, w polityce i wygodnym życiu na koszt podatnika też trzeba mieć szczęście.

Gavroche

Prawda?
Też sobie pomyślałem o tym, że wojenny kurz przykryje covidowe machlojki. :?

admin

Nie tylko covidowe, czy jeszcze kto pamięta "pegasusa" - chyba tylko jako konsolę do gier... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2022-02-26, 19:34:30
Nie tylko covidowe, czy jeszcze kto pamięta "pegasusa" - chyba tylko jako konsolę do gier... ;)
Najlepsza konsola!  :wink:
Rzucają takie muzealne systemy w media. A tymczasem srajfoniarska siatka szpiegowska walczy o prowadzenie nawet offline - https://www.youtube.com/watch?v=qUuwMw41L0w