Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: admin w 2022-05-24, 09:15:54
:lol:
Teraz jest lepiej, bo "pandemie" wszelaki można mieć na zawołanie, a zaćmienia -za rzadko bywały.
Oczywiście z wyjątkiem notorycznego zaćmienia umysłowego ludu pracującego miast i wsi. ;)

:lol: :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-05-23, 21:02:33
Donoszenie na siebie, to u nich standard.  :lol:
Ale też trzeba przyznać, że policja reaguje.
Pisałem tu kiedyś jak sąsiadka nie mogąc spać, wyszła na balkon w nocy na papieroska i widzi, że się włamują komuś do auta.
Dzwoni na policję, a oni, że rano ktoś podjedzie.
Jak powiedzieli, tak zrobili.  :lol:
To dziwne,  bo mnie z Kauflandu za brak knebla w minute zwinęli Ale się ludziska cieszyły - oklaskami bylem żegnany  :lol:

Dasna

Cytat: Blackend w 2022-05-24, 08:38:29
Kiedyś straszyli zaćmieniem słońca, teraz covidem - cytując klasyka, nic nowego. ;)
:lol: :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2022-05-24, 09:17:45
Teraz jest lepiej, bo "pandemie" wszelaki można mieć na zawołanie, a zaćmienia -za rzadko bywały.
Oczywiście z wyjątkiem notorycznego zaćmienia umysłowego ludu pracującego miast i wsi, dzięki czemu "sprawiedliwość społeczna" zawsze w rozkwicie. ;)
A "pięć set+" jak sama nazwa wskazuje było na rozechlanie "narodu", a nie na "biedne dzieci" - bo dzieci są nadal biedne, a naród chla na umór.  :evil:

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-05-24, 12:43:40
To dziwne,  bo mnie z Kauflandu za brak knebla w minute zwinęli Ale się ludziska cieszyły - oklaskami bylem żegnany  :lol:

Niedokładnie napisałem, sąsiadka w Polsce dzwoniła na policję.  8)

U Niemiaszków, to mnie też po minucie z autobahny zwinęli (bo nie wolno tam łapać stopa), a o telefonach komórkowych , to wtedy nawet nikt nie marzył.  :lol:

renia

Pisałem tu kiedyś jak sąsiadka nie mogąc spać, wyszła na balkon w nocy na papieroska i widzi, że się włamują komuś do auta.
Dzwoni n :shock:a policję, a oni, że rano ktoś podjedzie.

Szwagier z Hamburga robił u nas zdjęcia w Kauflandzie i wysyłał siostrze do Niemiec, aby ona się przekonała, że tutaj naprawdę ludzie są bez maseczek... :shock:

admin

Jarek

Idiota ponad wszystko, bez zebow. Jaki minster zdrowia taki, chory kraj 8)

Jarek

Cytat: renia w 2022-05-24, 13:28:46
Dzwoni n :shock:a policję, a oni, że rano ktoś podjedzie.

Szwagier z Hamburga robił u nas zdjęcia w Kauflandzie i wysyłał siostrze do Niemiec, aby ona się przekonała, że tutaj naprawdę ludzie są bez maseczek... :shock:
Z tamtego roku pokazywałem filmik z netto, jak ludziska bez masek smigaja, to mi niemcy wmawiali ze data nieprawdziwa, chociaz byłem osobiscie na filmiku. A teraz, jak m?wie znajomym w Polsce ze tutaj w kneblach cała komunikacja mjeska, taks?wki, u lekarzy, niektore apteki - nawet prawko robia w maskach, plus pełno okneblowanych dobrowolnie patoli,to tez nie wierza.

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-05-24, 12:52:29

Niedokładnie napisałem, sąsiadka w Polsce dzwoniła na policję.  8)

U Niemiaszków, to mnie też po minucie z autobahny zwinęli (bo nie wolno tam łapać stopa), a o telefonach komórkowych , to wtedy nawet nikt nie marzył.  :lol:
Tutaj juz nic nie wolno, oprocz wiary w kolejna pandemie...

Jarek

Cytat: Sandman w 2022-05-24, 16:16:22
Ten w środku to Niemiec.  :lol:

https://twitter.com/JUrbaniuk/status/1529103007392092160?s=20&t=9CSQtpwRCmaHMlE-xnOw_w
Az mi cisnie podskoczyło. Ten patol ma siłe razenia wieksza, niz wszyscy idioci razem wzieci...

renia

Blackend

Jarek

Cytat: renia w 2022-05-24, 19:50:45
:lol: Chyba naprawdę się dusi... :shock:
Ale on to bierze za normalny stan rzecy

renia

:? :lol: Musi mieć dobre zdrowie, że to wytrzymuje... :roll:

Jarek

admin

Zyon

Work Buy Consume Die