Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Niech cierpi za miliony... ;)  :lol:
Na nabytego poszczepiennie covido-hiva.  8)

RafałS

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-07-10, 18:54:03
Sporo o tym gościu teraz czytam, że to główny projektant współczesnego świata i takie tam, a jeszcze parę lat temu w ogóle o nim nie słyszałem.  :? 8)
Nowoczesny Hitler - tamten też od książki zaczynał... 8)

Blackend

A to marna przyszłość przed nim. ;)

Jarek

Ale krwi napsuje - "psychol ponad wszystko" :?

Blackend

Widocznie każde społeczeństwo potrzebuje swojego Naczelnika. ;)

admin

Jarek

Mnie już skłócił- okneblowanym docinam w locie 8)

renia

Moja siostra z Hamburga też mówiła, że go nie cierpią, że z nim jest coś nie tak... 8) :twisted:

Jarek

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/who-alarmuje-du%C5%BCy-wzrost-zaka%C5%BCe%C5%84-covid-19-pandemia-si%C4%99-nie-sko%C5%84czy%C5%82a/ar-AAZw4Fc?ocid=msedgntp&cvid=14dc43cd81824205ab2ce4b5aac475cd - póki nie będzie to klasyfikowane jako sezonowe przeziębienie "pandemia" się nigdy nie skończy, bo maski, testy, szczepienia i dodatki covidowe za państwowe pieniądze to jest to na czym się kosi kasiorkę...  8)
"Pandemia" zniknie natychmiast, gdy koszty leczenia będzie pokrywał "pacjent" z własnej kieszeni. Problem w tym, że ta "choroba" nie wymaga leczenia a jeśli to tylko zachowawczo lub hospitalizacja z powodu chorób towarzyszących. 8)

Jarek

Tutaj się testują cały czas .Przeważnie budy ustawione są  przy stacjach benzynowych Oczywiście Testy darmowe

admin

Zawsze się znajdzie jakaś inteligentna organizacja, co chce tylko "dla dobra i na rzecz"... ;)  :lol: