Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Nie mam pojęcia Litować mamy się na dziećmi z Białorusi, bo tam dzieciaki szczupłe i dobrobytu nie znają

renia

:lol: I na zdrowie im to wychodzi... :D

RafałS

A mogłyby robić na $rockefeller foundation. 8)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

admin

Fakty statystyczne (rozmnożenie "pandemii" przez wyszczep) są tak oczywiste, że aż powinno boleć odpowiedzialnych za nieuzasadniony lockdown. Problem w tym, że rzucą hasło innego patogenu i zaś się kolejki ustawią szprycę na której zgarną kolejne biliony publicznych pieniędzy w zamian fundując inflację.  :?

RafałS

Cytat: admin w 2022-12-31, 13:10:56
Fakty statystyczne (rozmnożenie "pandemii" przez wyszczep) są tak oczywiste, że aż powinno boleć odpowiedzialnych za nieuzasadniony lockdown. Problem w tym, że rzucą hasło innego patogenu i zaś się kolejki ustawią szprycę na której zgarną kolejne biliony publicznych pieniędzy w zamian fundując inflację.  :?
...A to już nie ten efekt wow! ekstra pensji w służbie zlodziejstwu, tzn. chorobie. 8)

Blackend

Złodziejstwo na biedne dzieci i "śmiertelną" chorobę jest skrajną niegodziwością (łagodny przymiotnik aby trzymać poziom na forum).
U nas odebrali prawo wykonywania zawodu lekarzowi aby pokazać reszcie żeby się nie wychylali, bo będą konsekwencje.
Dlatego droga do kolejnych pandemii jest otwarta.  :?

RafałS

"Wszędzie na naszej ziemi rozciąga się za nimi tylko nieczystość, ubóstwo, nędza, zgnilizna i zaraza, coraz głębiej nasz nieszczęśliwy naród niszcząca"... Cool

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pierwsza-szczepionkowa-ugoda-Moderna-sie-ugiela-8465549.html

"Konflikt zbrojny za naszą wschodnią granicą i wynikające z niego polskie zaangażowanie, m.in. w kwestie medyczne, był głównym argumentem przy próbie renegocjacji umowy."

Wojna pokonała świrusa.  :lol:

renia

Tylko po co tyle tych szczepionek zamawiali... :roll: Kto za to w kieszeń brał? 8)

Jarek

W wojnie na granaty też więcej produkują... :?

renia

Nie wiem czy Unia zamawiała dla wszystkich jej członków, czy każdy rząd dla swojego państwa... :roll:

Blackend

Cytat: renia w 2023-01-02, 16:56:22
Tylko po co tyle tych szczepionek zamawiali... :roll: Kto za to w kieszeń brał? 8)

Dobre pytanie, które też w pierwszej kolejności mi się nasunęło.  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2023-01-02, 17:41:26
Nie wiem czy Unia zamawiała dla wszystkich jej członków, czy każdy rząd dla swojego państwa... :roll:
Dopasowane do zdolności kredytowej

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-01-02, 17:34:09
W wojnie na granaty też więcej produkują... :?
Do wyścigu zakupów u $rockefeller pharmacy teraz wyścig po $rockefeller weapons. A już jesteśmy mocarstwem militarnym :wink: oraz sami możemy przeprowadzić międzymorze project (by $rockefeller) aż do bieguna, po drodze zajmując Moskwę i wyrąbując bombami rów miedzy Europą a Azją.. :lol: :wink:

renia

Cytat: Blackend w 2023-01-02, 17:47:33

:lol: Ale tym, którzy zamawiali pewnie się nie nasuwa... :?

RafałS

Cytat: renia w 2023-01-02, 19:46:21
Cytat: Blackend w 2023-01-02, 17:47:33

:lol: Ale tym, którzy zamawiali pewnie się nie nasuwa... :?
To proste. Zamawia się to na słupy (np. poliniarzy) bo nikt normalny nie jest tym zainteresowany, ani nie wnosi, ani nie zabiega... A jak nie stać na produkty $rockefeller industry, to jeszcze jest program słupowania lichwiarskiego u $rothshild banksta. Wolny rynek taki od największych komuchów bo inaczej na nim by sobie nie poradzili.

renia

Cytat: Jarek w 2023-01-02, 17:55:01

Pewnie tak... "Polska jest związana tą samą umową co wszystkie kraje UE. Nie ma w niej wyjątków".
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/8404677,pfizer-szczepionka-zerwanie-umowy-polska-osamotniona.html

RafałS

Cytat: renia w 2023-01-02, 19:53:59
Cytat: Jarek w 2023-01-02, 17:55:01

Pewnie tak... "Polska jest związana tą samą umową co wszystkie kraje UE. Nie ma w niej wyjątków".
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/8404677,pfizer-szczepionka-zerwanie-umowy-polska-osamotniona.html

Wszelkie "nadmiarowe środki" zostaną przepalone jak nie tu to na dozbrajaniu pod agendą NATO, etc, etc. Właściwa utylizacja środków gwarancją czołgania się w kółko i braku prawdziwego rozwoju! :idea: 8)