Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2023-02-13, 14:07:12
To już prędzej w piekle... :lol:

Tam pewnie korupcja kwitnie - będą tam wprawione osobniki... 8) :lol:

admin

Blackend

Jarek

Cytat: renia w 2023-02-13, 15:04:07
Cytat: Jarek w 2023-02-13, 14:07:12
To już prędzej w piekle... :lol:

Tam pewnie korupcja kwitnie - będą tam wprawione osobniki... 8) :lol:
Zobaczymy  :lol:

renia

Aż taka ciekawska to ja nie jestem... :lol:

Jarek

renia

Nie byłam tam, ale tyle słyszałam, że piekło jest wybrukowane dobrymi chęciami... :lol:
Jak dalej takie "ocieplenie" klimatu będzie postępowało, to będziemy mieli piekło na Ziemi, albo Raj... :roll: :lol: ;-)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ponoć ta przynależność lekarzy do izby lekarskiej jest obowiązkowa. Ciekawe czy go będą gnębić... :roll:

Jarek

Trzeba poczekać co Klaus powie...

Jarek

Wybiją im z głów zapedy etyki lekarskie...

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

A bo to są autorytety netowe - starczy, że powiedzą jak jest i już...  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

RafałS

admin

Ale jak Sikorski zaraz powiedział, że to hameryka wysadziła nordstreamy, to teraz mu wyciągają jakieś lewe pieniądze od arabów... ;)  :lol:
Radzio Sikorski tyle razy walnął jak łysy o beton, "objawiając prawdę", ale najwyraźniej jest "niezatapialny"...  8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-02-15, 08:35:40
Ale jak Sikorski zaraz powiedział, że to hameryka wysadziła nordstreamy, to teraz mu wyciągają jakieś lewe pieniądze od arabów... ;)  :lol:
Radzio Sikorski tyle razy walnął jak łysy o beton, "objawiając prawdę", ale najwyraźniej jest "niezatapialny"...  8)
Wdał się w żydy to po ciam ciaram, bilderbergach, po-pisach krąży i jeszcze ruskiego agenta udaje po tvpisach. :wink: