Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

admin

Oczywista oczywistość, ale jeszcze za wcześnie, aby to powiedzieli głośno, bo w Polsce "nagle" i "z niewyjaśnonych przyczyn" może wymrzeć 22mln obywateli.  :?
Ale już nagrody dostają za tę ewentualną masową eksterminację.  8)

Blackend

admin

To lepsze niż broń ABC, a nawet N!  8)
Tylko kto ma dostęp do "guzika"?  :?

Blackend

Wszystko jest możliwe, tylko nie bardzo rozumiem po co im depopulacja w systemie inflacyjnym.
W bogatej cywilizacji zachodniej mają problem starzejących się społeczeństw, a AI i murzyni starego bogatego tyłka myć nie będzie.

RafałS

Ależ to nawet proste. Wystarczy spojrzeć na zmiany struktury społecznej na przestrzeni "automatyzacji pod wpływem korpo"... :idea: 8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-04-22, 10:59:25
Wszystko jest możliwe, tylko nie bardzo rozumiem po co im depopulacja w systemie inflacyjnym.
W bogatej cywilizacji zachodniej mają problem starzejących się społeczeństw, a AI i murzyni starego bogatego tyłka myć nie będzie.
inna wizja swiata...
Klausa wyznaczyli do porzadkowania. Logiki w tym nie ma, i nie bedzie. Zaczyna sie to dziac, logiczne zmieniaja w nielogiczne. Zakazy, nakazy, to przyszłosc  8)

RafałS

Mcdonaldy, selfie z kibla, tatooaże - idealnie pod wyścig za minimal u bezosa itd. A potem yep w wep dla prawie wszystkich łącznie ze średniakami. Kredyty nie do spłacenia, a ile ekstra głupawki i rozwałki pod automat korpo. Usługa techniczna wystarczy do ogarnięcia - kamerek, sensorków, komputerków, oprogramowania, itd. Oszczędności na ZUS'y etc. Reszta z Chin. Tam chyba na razie inaczej organizacja wygląda. 8)

Blackend

A moim zdaniem nie wystarczy.  8)
Wszystkich usług nie wyoutsorujesz do Azjatów i Hindusów.
Murzynów też nie zagonisz do pracy, to rasa leniwa, powolna i niedokładna z natury, za to idealna do tańca i muzyki.
Uwalanie białej rasy jest nielogiczne.

RafałS

Wyrodny synek - UpadłoStany to właśnie robią uwalając Europę najbardziej. A że USraelstwo jest w stanie i stanowych dojechać to też pokazywali już. Chińczyk im zrobi, hindus im zrobi etc. dopóki w syndromy nie wejdzie lub najbardziej szkodliwe spożycie itd. zastaw się a postaw się...

Blackend

Hamburgery mają doktrynę uwalania każdego kto może zagrozić hegemonii dolara.
Zapomniałem już tego nazwiska od którego nazwę wzięli.
Ale dalekie to jest od depopulacji ludzi, którzy sami się depopilują ujemną demografią.

Blackend

Znalazłem.  8)
Zaczęło się od tego https://pl.wikipedia.org/wiki/Doktryna_Monroego
a rozwinął to Roosevelt wprowadzając doktrynę pałki (czy jakoś tak) mianując się na żandarma świata.

RafałS

Depopulują się tak jak im to zafundują w mcdonaldzie, etc. czy w drodze wyścigu legislacyjnego korpo ustaw. Na prowincji pisiowej pełen sukces bo jak w takich perspektywach się mnożyć... Ukrolami nieco się załata ten wielki sukces bo tam depopulacja żyd korpo international.  :wink:

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-04-22, 20:21:44
Znalazłem.  8)
Zaczęło się od tego https://pl.wikipedia.org/wiki/Doktryna_Monroego
a rozwinął to Roosevelt wprowadzając doktrynę pałki (czy jakoś tak) mianując się na żandarma świata.
Generalna zasada - ŁNP ładnie Na Papierze  :wink:. No ale lata następujące to już wielki wykwit banko-korpo, wall street etc.
Oczywiście finansowanie wszelkich zamachów nie idzie drogami oficjalnymi - a omijaniem ich. Np. jak na przykładzie opisanym ostatnio przez Hersh'a

Gavroche

Cytat: Blackend w 2023-04-22, 10:59:25
To samo tutaj, nie kupuję tej depopulacji. :D

admin

"Pandemii" też niektórzy nie kupili, ale i na nich znajdą sposób... ;)

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2023-04-23, 10:12:03
Na mnie znaleźli- dobrowolna szpryca A jeszcze są tacy, którzy  bronią tego chamstwa , twierdząc że przymusu nie było  bo szntazu od przymusu im trudno odróżnić

renia

renia

Cytat: Jarek w 2023-04-23, 11:01:49
Cytat: admin w 2023-04-23, 10:12:03
Na mnie znaleźli- dobrowolna szpryca A jeszcze są tacy, którzy  bronią tego chamstwa , twierdząc że przymusu nie było  bo szntazu od przymusu im trudno odróżnić

Moja sąsiadka jest po 4 szczepieniach (może teraz po 5-ciu :roll:) I mówiła mi, że mimo to ciężko chorowała na covid, ale gdyby nie te szczepienia, to pewnie by już nie żyła. I co? Nie pogadasz... :? :lol: Nawet nie próbowałam... 8)