Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Za takie straszenie ludzi czymś co "może być" a "może nie być" powinna być surowa kara. Przecież media i obostrzenia zrobiły więcej szkody (w gospodarce i w życiu ludzkim) niż sam wirus... Tak samo można straszyć meteorytem, ale na tym nie idzie zarobić... :lol:

Blackend

Jarek

Ci co mają władze- zawsze tak było ...

Blackend

To sami się nie ukarzą skoro są od karania. ;)

RafałS

Blackend

Plaga sama przyszła od nietoperzy, nieszczęście było, bo w niektórych szczepionkach była tylko sól fizjologiczna, a kara dla nieszczepów co knajpy podczas zarazy otwierała był słuszna. ;)

RafałS

Jarek

Prawdziwa patologia to był niemiecki covid. Na bawarii po 21:00 zakaz ruchu autami,  chyba ze do pracy - kazdy miał papier z firmy w jakich godzinach  pracuje. I to nie był poczatek swirusa. W Polsce były juz otwarte weihnachtsmarkty, a tutaj kolejki po druga dawke. Przedswiateczny prezent od rzadu ponad wszystko. Patole stały w okneblowaniu zachowujac dystans 5 metrowy, zeby sicher był sicher...  8) :evil:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

renia

Cytat: renia w 2023-05-25, 17:56:03
"Po pierwsze nie szkodzić"... :roll: :D

https://pl1.tv/title/po-pierwsze-nie-szkodzic/?fbclid=IwAR2KAvzwI3Rq_MT6Ugy-GsMJMs9xqzgIZ79XHWDYhMg4M9hlgS3eN0DzKbE

O tych drobnych gospodarstwach dobrze mówi i o tym, że miastowym przeszkadzają wiejskie zapachy i odgłosy... :?

Blackend

No, mi przeszkadzają wiejskie zapachy, a jak mi za dzieciaka sołtysowa dała ciepłe mleko prosto od krowy, to mnie wzięło na wymioty.  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2023-05-25, 22:26:07
Cytat: renia w 2023-05-25, 17:56:03
"Po pierwsze nie szkodzić"... :roll: :D

https://pl1.tv/title/po-pierwsze-nie-szkodzic/?fbclid=IwAR2KAvzwI3Rq_MT6Ugy-GsMJMs9xqzgIZ79XHWDYhMg4M9hlgS3eN0DzKbE

O tych drobnych gospodarstwach dobrze mówi i o tym, że miastowym przeszkadzają wiejskie zapachy i odgłosy... :?
Śmierdzące pełne
syfu kneble im nie przeszkadzają...

renia

Ale nikt nikomu nie każe wyprowadzać się na wieś... :lol:

Jarek

I oby nie chcieli znowu wszyscy na wies, jak kiedys do miast, bo ja mam taki zamiar, tylko ze nie w unii. Czekamy na ruch wroga... :lol:

admin

Jarek

Jak się nie choruje, i jest się sprawnym fizycznym  do setki, to jakość i długość  życia jest wtedy ponad wszystko  :lol: