Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

RafałS

O psia kostka! Zaproszenia nie miałem i żem przeoczył bilderbergi w tym roku.  :wink:
https://publicintelligence.net/2023-bilderberg-participant-list/
Wyśmienity zbiór banko-korpo komuchów $rockefellera i $rothschilda. Dwoje niby polskich + sikorski i jego żonka - oczywiście. :-/

admin

Nie żebym się dziś nudził, ale tak mnie naszło aby sobie w pubmed wpisać hasełko i...  :shock:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=deep%20vein%20thrombosis%20after%20vaccination%20covid&filter=simsearch1.fha8)
"Tylko bez nerw..." ;)
I po co mnie to było?  :shock:  :lol:

renia

admin

Przy takiej skali złodziejstwa publicznych pieniędzy nigdy winnych nie ma.  8)
A co do poszczepionkowego covidowego AIDS - czysty interes dla służby chorobie, bo mają teraz miliony osób przewlekle chorych na ciągnące się latami "dziwne choroby"... ;)
No chyba, że kto odpali stosowną częstotliwość 5G - uliczne, masowe zgony naczyniowo-sercowe - ale to się nie opłaca, bo to zarobek dla grabarzy, a nie lekarzy.

RafałS

Cytat: admin w 2023-06-04, 09:13:47
Przy takiej skali złodziejstwa publicznych pieniędzy nigdy winnych nie ma.  8)
A co do poszczepionkowego covidowego AIDS - czysty interes dla służby chorobie, bo mają teraz miliony osób przewlekle chorych na ciągnące się latami "dziwne choroby"... ;)
No chyba, że kto odpali stosowną częstotliwość 5G - uliczne, masowe zgony naczyniowo-sercowe - ale to się nie opłaca, bo to zarobek dla grabarzy, a nie lekarzy.
5G na wszystko. Na zaburzenie tkanek, a na zgony to pro-zusowo (gdy "wieka" emerytalnego nie chcą domykać w wyznaczonym roku życia). :twisted:

admin

:?
Mnie się to 5G bardzo nie podoba z racji szybkości przekazywania nieprawomyślnych danych. ;)
A że przy okazji komu tam spowoduje skrzepy z powodu wyszczepienia, to odrębna spawa.  8)

Blackend

Ja znowu odwrotnie, czekam na 5G i jeszcze szybsze połączenia.  8)
Tak w ogóle, to jestem rozczarowany tymi obietnicami jak nowe technologie zmienią otaczający nasz świat i obawiam się że za mojego życia niewiele tego doświadczę.  :?

admin

:lol:
Jasne, teraz przez 5G nim się do domu dojedzie, to już z fotoradaru nakaz płatniczy na e-obywatel jest! ;)
Ale zawsze można się tłumaczyć, że to przez "wyciek danych osobowych", bo auto cały dzień w garażu stało...  :lol:

Blackend

Technologie działają w dwie strony, władza ogranicza wolność, a społeczeństwo je doskonale wykorzystuje do odzyskania wolności. ;)

admin

8)
Jak mawia "klasyk" -  "jestem za, a nawet przeciw"... ;)

Blackend

A bo pewnie każdy z nas miał co innego na myśli, dlatego nic nie zastąpi rozmowy face to face, gdzie szybko można wyjaśnić o co komu chodzi.  8)

admin

Oczywiście, miło jest bez zacięć odtwarzać YT w 4K, ale niemiło jest w tym fotoradarowym przypadku, bo system pojemny i raczej się nie przytnie. ;)

Blackend

Dokładnie.  8)
Na fotoradar Yanosik, a jak pojawią się drony, to znowu coś wymyślą.
Nie chciałbym wracać do wolności PRLu, źle wspominam ten system mimo, że to moje lata młodości.  8)

RafałS

Blackend

admin

Najważniejsze ile wczoraj manifestowało... ;)

Blackend

admin

Ale wg TVPiS zamiast 0,5mln, było tylko 0,1mln... ;)

Blackend

Rzucą jeszcze trochę kiełbasy na rynek i tak wszyscy na nich grzecznie zagłosują. ;)