Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

admin

RafałS

Nie ma to jak głupawki i iluzje popisiowo-korporacyjne.  :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2023-08-20, 13:09:39
Nuda jest przeważnie miła... ;)

Przeważnie tak, lubię "nudną" codzienność... :D Ale nie takie ględzenie... 8) :lol:

renia

Blackend

Jak ogłosili świrusa, to zakładałem, że ludziska po tych wszystkich ptasich odmianach nie dadzą się nabrać.  8)
Nie doceniłem siły oddziaływania mediów.  :?  :lol:
Teraz już nic nie zakładam, bo mogą wszystko.  8)

Był taki film z Dustinem Hoffmanem, w którym grał rolę eksperta od wizerunku w czasie kampanii prezydenckiej.
Stare czasy, a już tam było pokazane jak wykreował wojnę, kandydata itd.

RafałS

Nie ma co zawężać do mediów, choć to główna składowa "sukcesu". Operacja była przepychana wszystkimi głównymi wejściami $rockefellerskimi i $rotschildowymi. Może nawet duda (choć przez sekundę) był zdziwiony, po co ze spec-pseudo-ustawami przysłali go do Zapiecka.  :mrgreen:

Blackend

Bez mediów choćby tysiąc Rockefelerów grzmiało przez megafon nikt by się o epidemii nie dowiedział. ;)

renia

Ale by się dowiedzieli widząc te tysiące trupów leżące przy drogach... 8) ;-)

Jarek

Przed marketami przy wyciaganiu wozka juz padali jak ktory maski nie miał...

Gavroche

Cytat: Blackend w 2023-08-21, 20:37:47
Jak ogłosili świrusa, to zakładałem, że ludziska po tych wszystkich ptasich odmianach nie dadzą się nabrać.  8)

Był taki film z Dustinem Hoffmanem, w którym grał rolę eksperta od wizerunku w czasie kampanii prezydenckiej.
Stare czasy, a już tam było pokazane jak wykreował wojnę, kandydata itd.
Też się srodze zawiodłem na naszych rodakach - dumny, waleczny Naród, a tak w jajo dał się zrobić! :?

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-08-21, 20:37:47

Ja tez byłem w Matrix, i pewnie nie raz jeszcze bede...

Blackend

Cytat: renia w 2023-08-22, 07:29:44
Ale by się dowiedzieli widząc te tysiące trupów leżące przy drogach... 8) ;-)

:lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2023-08-21, 23:39:18
Bez mediów choćby tysiąc Rockefelerów grzmiało przez megafon nikt by się o epidemii nie dowiedział. ;)
Wiadomo że nie po to mają media żeby nie korzystać. Tyle tylko że nie rozchodziłoby się aż tak plandemicznie, ale dowiedziałbyś się tak samo jak wieki temu za innych judeo-plandemii się dowiadywali... Teraz głównie od służbistów różnej maści urzędów + sieci rynkowe banksta-korpo i też daliby radę. :twisted:

renia

Nawet pocztą pantoflową... 8) :lol: Albo ulotki by z samolotów zrzucali... ;-)

Blackend

Jeden obraz zastępuje tysiąc słów.  8)
Wystarczyło pokazać trumny w Bergamo, a zaraz potem przejazd ciężarówek wojskowych - perfekcyjna robota.  8)

Jarek

Problem w tym, że jeszcze raz w ten sam przekaz by  uwierzyli... :lol: