Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: renia w 2023-08-22, 12:13:28
Nawet pocztą pantoflową... 8) :lol: Albo ulotki by z samolotów zrzucali... ;-)
Banał. A to pamiętamy? - https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/polityka/Biskup-Dlugosz-wychwala-PiS-Ewangelista-Mateusz-ewangelista-Lukasz
Nawet amboną leciało. Taką "cegłówką w drewnianym kościele".  :twisted:

Jarek

Mengelow 200, i ich sadystyczne zapedy ... 8)

Blackend

Choroba X, to jakaś reklama podprogowa Muska? ;)

admin

renia

Cytat: Blackend w 2023-08-22, 12:33:21
Jeden obraz zastępuje tysiąc słów.  8)
Wystarczyło pokazać trumny w Bergamo, a zaraz potem przejazd ciężarówek wojskowych - perfekcyjna robota.  8)

A jak nasz stadion w Warszawie był zawalony chorymi na covid... :shock: Piętrowo leżeli.... 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2023-08-22, 13:20:34
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/kolejne-zagro%C5%BCenie-pandemi%C4%85-naukowcy-pracuj%C4%85-nad-szczepionkami-na-chorob%C4%99-x/ar-AA1fADLD?ocid=msedgntp&cvid=8804994b19f24403bfc511fa76791747&ei=14 - klasyka "naukowa" - najpierw "wymyślą lekarstwo", a później pod nie dobiorą chorobę.  8)

Już nawet nie kryją się ze swoimi przekrętami. To tak jak z badaniami naukowymi, najpierw mają wnioski i wyniki, a potem robią badanie tak, aby pasowało...

admin

Sam tak robiłem, jak na fizyce metrowym wahadłem miałem wyznaczyć przyspieszenie ziemskie w 45min, z dokładnością do 3 miejsc po przecinku czy jakoś tak. Nie pamiętam dobrze wzorów, bo to ze czterdzieści trzy lata temu nazad było, a mie takie wyliczanki są kompletnie niepotrzebne, to po co pamiętać? ;)

RafałS

Cytat: admin w 2023-08-22, 17:28:23
Sam tak robiłem, jak na fizyce metrowym wahadłem miałem wyznaczyć przyspieszenie ziemskie w 45min, z dokładnością do 3 miejsc po przecinku czy jakoś tak. Nie pamiętam dobrze wzorów, bo to ze czterdzieści trzy lata temu nazad było, a mie takie wyliczanki są kompletnie niepotrzebne, to po co pamiętać? ;)
Ło jeny!  :shock: To Ziemia jednak przyspiesza?!  :lol: :wink:

renia

:lol: Jeszcze wyleci poza Układ Słoneczny... :shock: 8)

Blackend

admin

Dawno do fizy nie zaglądałem, bo jakoś potrzeby nie było.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-08-23, 08:42:39
Dawno do fizy nie zaglądałem, bo jakoś potrzeby nie było.  8)
Podobno fiza to podstawa biochemii. 8)

Jarek

Jak sie chemie dołaczy, wyjdzie bio... :lol:
Sedlak pisał o tym ... :lol:

RafałS

Jarek

Jarek

admin

Dlatego szczepienne chipy grafenowe mają sens... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2023-08-23, 09:59:42
Dlatego szczepienne chipy grafenowe mają sens... ;)
W ujęciu kryminogenno-pato-rzeźniczym  :roll: . U tych co im się z implantami, robocopami, hybrydami itd. kojarzy.
A Sedlakowi zupełnie nie o to przecież chodziło. Kto czytał, zrozumiał ten nie powinien aż tak skręcać w formy i namiastki prymitywne. Dla przestępców oczywiści łakomy kąsek. 8)