Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2023-08-31, 12:38:45
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ambitne-plany-o-energii-odnawialnej-nie-dzialaja-Emisja-CO2-wzrosla-8602985.html - tyle starań i co?  :shock:
Może jednak dać sobie spokój z tym co2, a skupić się na obniżeniu kosztów produkcji w Europie, bo inaczej brics zaora stary kontynent...  8)

Po co spokój? Jeśli za emisję CO2 można kary wlepiać i kasę brać... ;-)

admin

Jak za komuny - będzie na kartki. ;)

Jarek

Aktorzy, celebryci, władza po  znajomosci :lol:

Jarek

I dla niemowląt i dzieci. Faszyzm jak nic ...

admin

Sądząc po rozkładzie społecznym - połowa przynajmniej chętnie przyjmie mRNA tak "na wszelki wypadek" jak będą rozdawać za darmo.  :?
Ile to społecznych pieniędzy pisowcy zmarnowali i nadal marnują na "ochronę choroby" zwanej "pandemią" dzięki swoim "ekspertom".  :(
Bez szczepień covid już by wygasł.

Blackend

Niesamowite, że postanowili wybić swoich klientów i zaprzestać produkcji tak dochodowych preparatów.  :shock:

renia

Oby tym razem Admin się mylił... :roll: 8)

Blackend

Admin się nie myli.  8)
Jeżeli pisze, że jest taka technologia tzn. że jest, ale to za dużo na moją płaskoziemską głowę i tego nie ogarniam.  8)

admin

:?
Nic na to nie poradzi się już... ;)
Ale jak tylko była pewność, że to przekręt - pisałem jak jest.  8)

admin

https://naturazdrowie.com/tlenek-grafenu-pierwsze-doniesienia-o-antidotum/ - tu coś jest z płaskoziemskich teorii odtruwania...  8)
Ale nie interesowałem się tym bliżej.  :?

renia

Cytat: admin w 2023-09-02, 09:19:31
Sądząc po rozkładzie społecznym - połowa przynajmniej chętnie przyjmie mRNA tak "na wszelki wypadek" jak będą rozdawać za darmo.  :?
Ile to społecznych pieniędzy pisowcy zmarnowali i nadal marnują na "ochronę choroby" zwanej "pandemią" dzięki swoim "ekspertom".  :(
Bez szczepień covid już by wygasł.

Szkoda, że Tusk nie rządził... :?  8)