Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: admin w 2023-09-04, 10:32:21
Starczy tego mądrzenia,bo mi się odechciało.
Reasumując - poprawnie stosowane zalecenia Doktora zapewniają stosowną do potrzeb syntezę glutationu w organizmie i tyle... ;)

Oj tam zaraz mądrzenia. ;)  :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-09-04, 10:53:39
W szpitalu jadłem żółtka na twardo i popijałem śmietanką.  8)
Musiałem się z tym ukrywać, bo jak lekarka zobaczyła kubek śmietany na szafce, to zapytała z przerażeniem - co to tu robi?
To odpowiadam - śmietankę do kawy sobie dolewam. ;)
Proszę to natychmiast wylać!
Komedia.  :lol:
Ale chlebek spoko na szafkach-widziałem u odwiedzajacego :lol:

admin

Mógłbym jeszcze dopisać, że np. choroba Hashimoto powoduje hamowanie syntezy glutationu o 50%, powodując też "problemy" immunologiczne, ale kogo tam zaś to interesuje, jak się wyleczył z nieuleczalnego. ;)
Glutation ponoć jest jednym z najsilniej stymulujących komórkę związków do wchłaniania aminokwasów, ale nie pamiętam, gdzie to wyczytałem.  :?

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-09-04, 11:02:49

Była tam też dietetyczka.
Oj gołym okiem było widać, że fachowiec, bo nie sposób było jej nie zauważyć. ;)

admin

:lol:
Ale teraz jest nowy trend dietetyczny, bo na pubmedu "wyszło", że białko znacznie bardziej syci i podtrzymuje stan sytości niż węglowodan na śniadanie, dlatego zamiast płatów śniadaniowych zalecają owsiankę... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-09-04, 11:13:42
Cytat: Jarek w 2023-09-04, 11:02:49

Była tam też dietetyczka.
Oj gołym okiem było widać, że fachowiec, bo nie sposób było jej nie zauważyć. ;)
Trudny przeciwnik - nogi zapas i żadnych pytań...

renia

Cytat: admin w 2023-09-04, 11:16:14
:lol:
Ale teraz jest nowy trend dietetyczny, bo na pubmedu "wyszło", że białko znacznie bardziej syci i podtrzymuje stan sytości niż węglowodan na śniadanie, dlatego zamiast płatów śniadaniowych zalecają owsiankę... ;)

Ale idom z postempem i osiongnienciami... :shock: :lol:

admin

Jasne, "dalsze badania są konieczne"...  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/covid-19-g%C5%82%C3%B3wny-chirurg-florydy-ostrzega-przed-szczepionkami/ar-AA1goGz3?ocid=msedgntp&cvid=882ecda99dfc4081859078e9e8e4b085&ei=50 - a co chirurg może wiedzieć o immunologii? ;)
Jak tak można zniechęcać ludzi do szczepień!  :shock:  :lol:
Najgorsze jest to, że tu sami se wprowadzą maski i odległość społeczną, bo już się widuje zamaskowanych i czekających przed pustym sklepem!  :?

renia

admin

Najważniejsze, żeby szczepionki były "za darmo". ;)

Blackend

Cytat: admin w 2023-09-08, 08:45:56
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/covid-19-g%C5%82%C3%B3wny-chirurg-florydy-ostrzega-przed-szczepionkami/ar-AA1goGz3?ocid=msedgntp&cvid=882ecda99dfc4081859078e9e8e4b085&ei=50 - a co chirurg może wiedzieć o immunologii? ;)
Jak tak można zniechęcać ludzi do szczepień!  :shock:  :lol:
Najgorsze jest to, że tu sami se wprowadzą maski i odległość społeczną, bo już się widuje zamaskowanych i czekających przed pustym sklepem!  :?

Ciekawe, że u hamburgerów wolno takie rzeczy wygłaszać, a w Polsce lekarz jest stawiany przed sądem.  8)

admin

admin

renia

Jak mówił "klasyk" - zdarzało się detalicznie, ale nie hurtowo... :shock: :?

admin

A co tam na US-open słychać? ;)
Wyszczepieni sobie chyba jakoś radzą...  8)

RafałS

Któż lepiej od krzywego davidka mógł wiedzieć jak i gdzie świat obserwować.  8)
https://youtu.be/LFabu_JLsgQ?si=QT4HR6Shdqnk1-eg&t=1045

RafałS

Jarek

Tabletki i drastyczny wzrost zachorowan na cukrzyce

RafałS

Albo to: https://rumble.com/v3epbo5-z.kku-ppp-474-mj-pozew-przeciwko-youtube-w-obronie-konstytucyjnego-prawa-do.html
Niby gościa usunęli z YT. W kwestii poliniarstwa - oczywistość (niektórym można powtarzać). A potem 800mld. odszkodowania i co? Za poliniarskiego rządu może jeszcze warto by ściągnąć, żeby wróciło skąd ma wyjść? No świetne, panie kękuś. Jedzie trochę popisiowo. 8)