Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Nawiedzony albo udaje nawiedzonego, a moze jedno i drugie... :lol:

admin

Ale niech walczy o wolność słowa!  :D
Niech publikuje na tym Forum, to nikt o treści nie będzie się czepiał... ;)

Blackend

Nikt, ponieważ zaraz znajdzie się cała masa autorytetów naukowych, która udowodni, że szczepionki uratowały populacje.  8)
Wszelkiej maści Grzesiowaki i Horbany tylko czekają w blokach startowych gotowi do natychmiastowej reakcji.

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-10-03, 15:19:20
Nikt, ponieważ zaraz znajdzie się cała masa autorytetów naukowych, która udowodni, że szczepionki uratowały populacje.  8)
Wszelkiej maści Grzesiowaki i Horbany tylko czekają w blokach startowych gotowi do natychmiastowej reakcji.
Hieny ...

admin

admin

Cytat: Blackend w 2023-10-03, 15:19:20

Dokładnie - sam słyszałem, jak ktoś ze znajomych gadał, że "jakby się nie zaszczepił, to już dawno w piachu by leżał"...  8)  :lol:
Przedtem "zdrowy jak rydz", a teraz bez przerwy anginy, półpaśce, skoki ciśnienia, problemy ze stawami, nocne poty - wrak normalnie, ale tylko dzięki wyszczepieniu żyje!  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2023-10-03, 17:13:33
Dokładnie - sam słyszałem, jak ktoś ze znajomych gadał, że "jakby się nie zaszczepił, to już dawno w piachu by leżał"...  8)  :lol:
Przedtem "zdrowy jak rydz", a teraz bez przerwy anginy, półpaśce, skoki ciśnienia, problemy ze stawami, nocne poty - wrak normalnie, ale tylko dzięki wyszczepieniu żyje!  :shock:  :lol: :lol: :lol:

Z całego mojego otoczenia rodzinno znajomego, tylko dwie pary i jeden kumpel się nie zaszczepili i nie mieli zamiaru, cała reszta wyszczepiona, niektórzy 3 razy.  8)
Nawet usłyszałem, że jeżeli bym się rozchorował, to nie powinienem być hospitalizowany, skoro solidarnie się nie wyszczepiłem, ale że znam słabości stadne, to wybaczam. ;)  :lol:

Jarek

Blackend

Wiadomo, chleb, wino i igrzyska. ;)

Jarek

Jak jutro powiedzą, że pięciu na Marsie wylądowało, to tak będzie

admin

:lol:
Jasne, a "Mars" to studio filmowe... ;)

Blackend

admin

Ale "ślady na Księżycu" są!  8)

Zyon