Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:?
Że też Słowianie kolejny raz się dali na siebie podjudzić!  :shock:

Blackend

Wojna domowa, to nic nowego w rodzinie. ;)

admin

:(
Dziękuję za taką rodzinną sprzeczkę!  :?

Blackend

Blackend

Trzeba znowu ludzi w domu pozamykać i uruchomić czerwone paski we wszystkich mediach, to zaraz nabiorą ochoty na czipa. ;)

admin

W całej tej "pandemii" najgorsze jest to, że ludy Europy dały się chwycić "władzy" za pyszczki! NIKT się nie buntował -dlatego zlikwidują kopalnie, zlikwidują auta benzynow-ropne, zlikwidują mięso... itd.
Bo w Europie nie ma już ducha wolności i demokracji - jest przedkomunizm ku chwale wiecznie żywego "Lenina".  8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-11-08, 08:55:43
W całej tej "pandemii" najgorsze jest to, że ludy Europy dały się chwycić "władzy" za pyszczki! NIKT się nie buntował -dlatego zlikwidują kopalnie, zlikwidują auta benzynow-ropne, zlikwidują mięso... itd.
Bo w Europie nie ma już ducha wolności i demokracji - jest przedkomunizm ku chwale wiecznie żywego "Lenina".  8)
Agentów na Europę dostatek, od wieków. :?

Jarek

Próby buntu były ale zatuszowali,  a policja tutaj jak za Hitlera- strach ponad  wszystko  Ale teraz nastała wolność ,  można się do asfaltu przykleić zablokować ruch i nic nie robią - sa bezsilni  wobec wolności...

renia

Cytat: admin w 2023-11-08, 08:55:43

Nieciekawa wizja przyszłości... :?

admin

:lol:
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/naukowcy-ostrzegaj%C4%85-pojawi%C5%82-si%C4%99-nowy-wariant-covid-w-europie-jest-bardzo-gro%C5%BAny/ar-AA1jzRrR?ocid=msedgntp&cvid=97211e36c0a5454fa1bd771a711ea22c&ei=12 - samo ostrzeganie i zachęcanie do szczepień bez wykorzystania aparatu państwowego nic nie da!
Trzeba lockdownów, przymusu szczepień i zakazu wychodzenia z domu - tylko na szczęście Europy nie stać na drugi taki wygłup.  8)
Wszystkie rządy "pandemiczne" łącznie z komisją europejską powinny być skazane prawomocnymi wyrokami za świadome działania antyspołeczne.
"Fit35" - też się pod to kwalifikuje.  8)

renia

Tak powinno być, ale kto by to zrobił... :roll:

Jarek

Chociaż próbować i głosować na tych co są przeciwko,  a nie wazelinowac globalistą

Blackend

Polityka klimatyczna CO2, to największy przekręt w nowożytnej historii, ale tak się tu parę lat temu żarliwie o tym wypowiadałem, że chyba się chwilowo wypaliłem. ;)

Jarek

Niemiecka konfederacja, z 10 na  25 % poparcia w rok...

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-11-08, 10:56:43
Polityka klimatyczna CO2, to największy przekręt w nowożytnej historii, ale tak się tu parę lat temu żarliwie o tym wypowiadałem, że chyba się chwilowo wypaliłem. ;)
:lol:

admin

Cytat: Blackend w 2023-11-08, 10:56:43

Zaraz wprowadzą "ślad węglowy" od każdej żywej sztuki w postaci kolejnych podatków!  :shock:
Bo program handlu gazem "cieplarnianym" musi się rozwijać!  :lol:

Blackend

Oczywiście i do tego potrzebna jest eliminacja gotówki.  8)

Jarek

I posłuszenstwo wymuszone na ludziach...