Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Ja ostatnio usłyszałem od kogoś z dalszej rodziny, że biedny jestem i źle zrobiłem, bo się nie zaszczepiłem. :?
Ponoć na pewno chorowałem na świrusa, a skutki uboczne jego działań dopiero zobaczę po latach...

Blackend

A ja znam takich, którzy czują się oszukani, że dostali sól fizjologiczną w ramach eksperymentu zamiast prawdziwej szczepionki, ponoć kropki na opakowaniach o tym świadczyły.  8)

Gavroche

O kurczę, takie klocki? :shock:

To niech sobie poczytają o mokrym igłowaniu, uznana metoda terapii, działa zwłaszcza na spiskowe myślenie. :D

Blackend

A co to, pewnie jakaś nowoczesna forma akupunktury?  8)

Co do teorii spiskowych, to teraz mamy tak:
- jedni są przerażeni, że w wyniku podania soli zamiast "prawdziwej" dozy wkrótce umrą
- kolejni, którzy przyjęli preparat i dowiedzieli się, że to mikroczip (w internetach podają, że to od Gatesa) są przerażeni, że jak tylko uruchomią 5G, to wkrótce umrą
- jeszcze następni, pomimo zaszczepienia boją się kontaktu z nieszczepami, bo mogą się zarazić zarazą i też przedwcześnie umrzeć
- i na koniec antyszczepy, którzy negują sens szczepienia się na przeziębienia, grypy i inne szybko mutujące wirusy

Co ciekawe, wszyscy się wyzywają od płaskoziemców i ciężko się połapać, kto jest tym prawdziwym płaskoziemcem, a kto tylko się podszywa. ;)

Gavroche

Takie coś, no. :D

Sporo tych szurów faktycznie, ale wspólnym mianownikiem jest strach.
Bo nawet ci, co się nie zaszczepili boją się, że kontakt z płynami ustrojowymi zaszczepionego może im przenieść... (tu wpisać sobie można białko kolca, mRNA, chipa, rtęć). :D

Ostatnio się natknąłem na teorię spiskową, że nie było II wojny światowej. :shock:

A osobiście bardzo mi się podoba teoria symulacji, ciężki orzech do zgryzienia dla obu stron. 8)

Blackend

Fakt, zapomniałem o tej grupie, która dostanie transfuzję bez możliwości sprawdzenia czy to od szczepionego, czy nie.  8)

A teorię symulacji w jakim sensie, egzystencjalnym, czy covidowym?  8)
Wszystkie religie świata, to nic innego jak teoria symulacji, czyli kreacjonizm.  8)

Gavroche

Nie tylko transfuzję, nieszczepione żony boją się zaszczepionych mężów, o takie płyny mi chodziło. :D

Religie tak, buddyści twierdzą, że wszystko jest iluzją.
Ale chodziło mi o taki Matrix, że cały nasz świat i nasze postrzeganie to produkt jakiegoś urządzenia, w którym żyjemy jako przepływ elektronów. :D
Ciężko to obalić czy udowodnić, dlatego fajne.

Blackend

Jasne, ja też lubię takie akademickie dyskusje, których nie ma jak zweryfikować. ;)
Najgorzej jak idę ulicą, a tam ktoś stoi z mikrofonem i kamerą i szuka chętnych do odpowiedzi - nie podchodzę, bo dostanę pytanie typu ile jest 4x9 albo jakieś zadanie maturalne i będzie problem.  :lol:

Gavroche

Kiedyś, za szczeniaka, podeszła do nas, do mnie i kolegi, taka "dziennikarka" z kamerzystą i pyta co sądzimy o życiu kulturalnym w mieście. :D
Chwila konsternacji, w końcu kumpel pyta: "przepraszam, czy tu chodzi o knajpy"?
Chyba tego nie wyemitowali. :D

Blackend

admin

RafałS

Czarowali ży....... tzn. miltonowskim ołówkiem. Ale wkrętaka to nie pokażą.  :wink:
https://youtu.be/7VeBKb-vCGU?feature=shared&t=934

admin

RafałS

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Ten tad600 to glutation jakby co.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Bez przeklinania, to nawet miło się słucha tego Jaszczura!  8)

Jarek

Fakt - nawet zabawny potrafi być, tylko   jak się uruchomi -  ratuj się kto może...