Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
Fakt - nie ma "win Kaczyńskiego"! ;)

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-02-14, 09:59:54
Cytat: RafałS w 2024-02-14, 09:05:19
Cytat: admin w 2024-02-14, 08:47:00
:shock:
Przy błędnym założeniu, że "wielki i mądry" musi się nie udać, ponieważ ani wielki, ani mądry...  :(
istota po-pisu: błędna, fałszywa, zwodząca, wyprowadzająca na manowce wersja wydarzeń. Proceder trwa...
Ale za pisu tej intrpretacji nie było Tusk nie był łaczony z winami pisu...
:shock:Nieee?
A założysz się? O kilo orzecha? :wink:

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-02-14, 10:42:19
Cytat: Jarek w 2024-02-14, 09:59:54
Cytat: RafałS w 2024-02-14, 09:05:19
Cytat: admin w 2024-02-14, 08:47:00
:shock:
Przy błędnym założeniu, że "wielki i mądry" musi się nie udać, ponieważ ani wielki, ani mądry...  :(
istota po-pisu: błędna, fałszywa, zwodząca, wyprowadzająca na manowce wersja wydarzeń. Proceder trwa...
Ale za pisu tej intrpretacji nie było Tusk nie był łaczony z winami pisu...
:shock:Nieee?
A założysz się? O kilo orzecha? :wink:
Moge nawet o 2kg

RafałS

Jarek

Niemieckiego orzecha 2 kilo - ekologicznego... :lol:

RafałS

Niemieckiego węgla nie chcem. Tylko z polskiej kopalni z Polski (ponoć najdroższy). :lol:

Jarek

niemiec bierem z polski wegiel, i mowi ze tanio :lol:

RafałS

Ja być polak z Polski i mieć drogo. :mrgreen:

Jarek

Ja prywatna kopalnia polska tanio

RafałS

Zyon

Kolejna szczepionkowa zamordystka sie zawinela, po slawetnej serii XD995
https://twitter.com/coolfonpl/status/1757731798912541163

Mloda, jak ten drugi naganiacz twitterowy co 2 tygodnie temu sie zawinal. Tez byl agresywny, zyczyl smierci itp
45 lat i papa
Work Buy Consume Die

admin

To jakieś płaskoziemskie teorie spiskowe!  :shock:
Każdy wie, że jedyne co trzeba do szczęścia to szczepić się, szczepić się i jeszcze raz szczepić się.  ;)
A później się zobaczy!  :lol:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/zamiast-ocieplenia-czeka-nas-epoka-lodowcowa/ar-BB1ikVaP?ocid=msedgntp&cvid=89f655b09748472589139d08e2f856d4&ei=292 - ciepło to już było! ;)
Teraz będzie składka za ochłodzenie klimatu!  :?
Jeden koleś mówił na ten temat w wywiadzie na pl1tv, ale nie będę tu promował "płaskoziemców" typu "młody kwach"... ;)

Blackend

Epoką lodowcową byłem straszony w latach '70.  8)
Potem nastało ocipienie, a teraz z powrotem ma powiać chłodem. ;)

admin

Przerażające jest to, że 89-90% Polek i Polski nie ma żadnego rozumu, tylko łykają jedni z hamerykańskich mediów w Polsce, a drudzy teraz z tv-szczujnia jak leci!  :?
Jakby zapowiedzieli, że za tydzień będzie "koniec świata" - to polecą do marketów wykupić wszystko jak leci na pół roku z górką!  :lol:
Męczące jest takie społeczeństwo.  :(

"Koniec świata za tydzień" - no za nic nie zajarzą, że starczy 14l wody z kranu i nic wiięcej jeśli kto akurat post oczyszczający sobie wprowadzi przed Apokalipsą. ;)

Jarek

Wystarczy posłuchac tydzien ARD- ZDF, i zmieni sie nastawienie do mediow hamerykanskich - bo te europejskie prounijne dla europejczkow sa ponad wszystko. Psyche trzeba miec silna, zeby wroga posłuchac co knuje  ...

Jarek

Wczoraj pogoniłem jedenego  okneblowanego patola w ffp2, bo mordę wtykał -  ser smakowałem kupowałem ...