Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Jak się przyjmie boosterka, to już nie. ;)

admin

Gdzieś czytałem "epokowe odkrycie", że jak się pierwszą dozę choroby covid przyjmuje w jedno ramię, to aby lepiej choróbsko zadziałało kolejną dozę należy przyjąć w drugie ramie!  :shock:
Powaga! To nie są jakieś jaja, tylko "poważne badanie naukowe" - jak znajdę, to zalinkuję!  :lol: :lol: :lol:

Blackend

"Marcel Curlin stwierdził, że potrzebne są dalsze badania" Jest dobrze. ;)

renia

Cytat: admin w 2024-02-18, 19:00:16
Gdzieś czytałem "epokowe odkrycie", że jak się pierwszą dozę choroby covid przyjmuje w jedno ramię, to aby lepiej choróbsko zadziałało kolejną dozę należy przyjąć w drugie ramie!  :shock:
Powaga! To nie są jakieś jaja, tylko "poważne badanie naukowe" - jak znajdę, to zalinkuję!  :lol: :lol: :lol:

A trzecią szczepionkę w jedną nogę, czwartą w drugą, a piętą w d... 8) :lol:

Zyon

Na Twitterze kolejna naganiaczka polegla wolna od kowida, juz Szuster-Ciesielska wskoczyla na Witczaka, ze zle pisze :D

A to juz jest bardzo ciekawe https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10221591109600118&id=1624380205&mibextid=oFDknk
Work Buy Consume Die

admin

Tej chucpy covidowej nie rozliczą w życiu!
Za duże złodziejstwo, za dużo złodziei, aby ktokolwiek beknął za to "oszustwo tysiąclecia"... ;)
No chyba, że kto respiratory sprowadził i nie chciał się podzielić - to kolesia zaraz ukarali.  8)

Jarek

Fajnie było, bo bezkarnie mozna było sie dorobic  porzadnej kasy: Farma, politycy, lekarze, szpitale, pielegniarki, kneblarstwo, testy, i inne cuda na kiju 8)

Blackend

Porsche biło rekordy sprzedaży.  8)
Tęskni się niektórym za tym złotym okresem łatwej kasy.  8)

admin

Teraz mają hita -e-recepty. Idzie z tego wyżyć nie ruszając się z domu! ;)

Jarek

Dobrze ze juz zabronili sprzedaz szkodliwych aut...

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-19, 12:02:30
Teraz mają hita -e-recepty. Idzie z tego wyżyć nie ruszając się z domu! ;)
U niemca lekarz domowy szeczepiac na kowida, w rok zarobił od 300 - 350 tys euro A w dwa lata? :lol:

Blackend

RafałS

Blackend

Właśnie, literówka mi się wkradła. ;)

admin

A mnie ile literówek się robi, jak bezwzrokowo po klawiszach latam!  :shock:
Ale na szczęście podkreśla na czerwono i proponuje poprawkę albo zastępcze słowo, to korekta szybko idzie! ;)

admin

Ups! Nie powinienem się chwalić, bo to zaraz wnerwi całe stado moich "przyjaciół"... ;)  :lol:
A może właśnie po to to napisałem?  8)