Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-03-05, 14:54:18
Cytat: Blackend w 2024-03-05, 14:25:59
Nawet u Ojca Rydzyka coś przycichło.  :? 8)
Nie wprowadził obowiązkowego abonamentu,  dlatego
..

Znaczy źródełko pisowskie się skończyło? ;)

Jarek

Tusowskie dalej płaci i wtedy pasuje

Blackend

Jarek

Gdyby  ten Rydzyk i jego media podatkami łupili tak  jak robi to zielona unia obecnie  to byłoby na temat Bo problemem rolników i innych nie jest Rydzyk Słaby punkt odniesienia do obecnej  rzeczywistości

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-05, 15:22:31
Rydzykowi, ejże?  :shock:
Oczywiście że tak, w konstrukcji tłustymi literami zapisane. TUSK zaszczuł swoich wiernych dla  poczucia ulgi tak jak naiwnych z benzyna po 5 zł...

Blackend

Tak jak mi PiS podatkami przyłożył, tak nikt wcześniej - aż mi się prywaciarstwa odechciało.  :lol:

admin

Ale Rydzyk teraz jęczy, że mało ma, bo darczyńcy muszą najpierw opłacić składkę na "zielony ład", a dopiero później na radyjko, ale wprzódy jak im na leki starczy...  :?

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-03-05, 15:31:49
Oczywiście że tak, w konstrukcji tłustymi literami zapisane. TUSK zaszczuł swoich wiernych dla  poczucia ulgi tak jak naiwnych z benzyna po 5 zł...

Nie głosowałem na Tuska, ale podejrzewam, że ludzie mieli po prostu dość pisowców - przynajmniej tak mi mówią znajomi, którzy głosowali na platfusów.  8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-05, 15:33:04
Tak jak mi PiS podatkami przyłożył, tak nikt wcześniej - aż mi się prywaciarstwa odechciało.  :lol:
A to dziwne bo ja miałem Tuska za podatnika a  firmę zamknąłem w 2015 po 8 latach rządów Tuska

Blackend

Cytat: admin w 2024-03-05, 15:33:22
Ale Rydzyk teraz jęczy, że mało ma, bo darczyńcy muszą najpierw opłacić składkę na "zielony ład", a dopiero później na radyjko, ale wprzódy jak im na leki starczy...  :?

Kiedy ten chłop nie jęczał, że mu mało?  :? :lol:
Jedynie bezdomni wykazali się prawdziwym zrozumieniem i sprawiedliwie się podzielili. ;)

admin

:lol:
Pamiętam - dwa angliki przekazali w darowiźnie...  :D
I dlatego Ojciec Dyrektor musiał cierpieć podczas jazdy w luksusie! ;)

Blackend

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-05, 15:34:57
Cytat: Jarek w 2024-03-05, 15:31:49

Nie głosowałem na Tuska, ale podejrzewam, że ludzie mieli po prostu dość pisowców - przynajmniej tak mi mówią znajomi, którzy głosowali na platfusów.  8)
Ja nie będę głosował na pis, i nigdy nie głosowałem -  jestem przeciwko zielonej komunie, a ten rząd jest prounijny Dlatego jest mi po drodze z opozycja, nawet może być Rydzyk

Jarek

Rydzyk nie miał wpływu na moj status społeczny, przedewszystkim nie szczepil
Być może sami Rydzyka finasuja żeby ludzie mieli wroga ich problemów...

admin

Cytat: Blackend w 2024-03-05, 15:41:35
Taka to pokuta, ;)  :lol:

No przecież, że wolałby na osiłku zgodnie z wytycznymi "fit55"... ;)
Do osłów dopłaty robią przecież.  :?

Blackend

Kościół czerpał pełnymi garściami z dopłat unijnych, Rydzyk zresztą też, ale to podawali w niewiarygodnych mediach, więc nie pisowska prawda. ;)

Blackend

admin