Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2024-07-16, 22:34:53
Cytat: renia w 2024-07-16, 21:51:02
Cytat: Jarek w 2024-07-16, 21:22:55
Cytat: renia w 2024-07-16, 18:51:51
Cytat: Jarek w 2024-07-16, 18:50:03
Jak zapłacą za reparacje wojenne wtedy można budować  przyjaźń na zasadzie pozycji państwa poszkodowanego traktowane z szacunkiem, a nie macie przyjąć teraz euro , Tusk do nogi  stawiac wiatraki itp... 

Nie narzekaj, imigrantów dostaniemy za darmo...

.Dobrze mówi   bo tutaj tak jest, cykają się czarnuchow, arabów...

https://youtube.com/shorts/ciPmFj-2RS8?si=scIuNVgdH9Pul3OM

A nie można nosić ze sobą gazu łzawiącego dla samoobrony... :roll:
U Niemca nie wolno gazu noży nawet śrubokrętu  mieć przy sobie , ale czarnuchow nie obowiązuje...

Dziwne... :?

Jarek

Nasza dobra znajoma która pelni obowiazki policjantaki w Monachium, lubi nas informowac o wszystkim Jak na jedyna Polkę w policji, kapuje nam wszystko o niemieckiej policji  :lol: Napisałbym parę ciekawostek, ale judzenie nie wpływa dobrze na  Polsko - niemiecka relacje :lol:..

renia

Polka jest niemiecką policjantką... :shock:

Jarek

Ja tylko wyjątkowe osoby znam - tak już mam  :lol:

admin

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-17, 08:20:54
Nasza dobra znajoma która pelni obowiazki policjantaki w Monachium, lubi nas informowac o wszystkim Jak na jedyna Polkę w policji, kapuje nam wszystko o niemieckiej policji  :lol: Napisałbym parę ciekawostek, ale judzenie nie wpływa dobrze na  Polsko - niemiecka relacje :lol:..
Jak już jest mocna potrzeba judzenia to w wątku niepublicznym może? Wiem to nie to samo, ale...  :wink:

Jarek

Znaczy się ze jesteś juz zagospodarowany?

RafałS

Jarek

nie interesuje cie nic wiecej, oprocz tego co wiesz...

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-17, 16:58:32
nie interesuje cie nic wiecej, oprocz tego co wiesz...
:shock: A co jest jeszcze więcej?

Jarek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-17, 17:09:59
Zrob sobie sam rozpoznanie...
Miałeś mnie nauczyć myśleć.

Jarek

na poczatek nr konta moge ci jedynie podac - od 2000 zł masz paket premium przez tydzien po dwie godz za dzien - wchodzonko?
Przejdz na wątek sport

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-17, 19:23:31
na poczatek nr konta moge ci jedynie podac - od 2000 zł masz paket premium przez tydzien po dwie godz za dzien - wchodzonko?
Przejdz na wątek sport
Miało być na wczoraj i bez pretekstów. Zadeklarowałeś, a tu dalej nic. Pytanie - jak chcesz podać nr konta, jak posta bez błędów nie możesz napisać? Ryzyko (licho to wygląda).  :|

Jarek

Spokojnie - bedzie koncentrejszyn i dobrze napisze :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-07-17, 21:39:25
Spokojnie - bedzie koncentrejszyn i dobrze napisze :lol:
W tym tempie nie zdążymy. Limity wprowadzą w amerolskim EU kampf.

renia

Widocznie zapasy szczepionek mają spore i chcą je zamienić na kasę, ta się tak szybko nie przeterminuje. Urszulka von powinna za swoje pieniądze wykupić zamawiane szczepionki.