Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
Zgodnie z tradycją tego Forum, bo to Forum jest dla bystrych, co szybko szukają i czytają... ;)

admin

No to oceniając ten wywiad - jest kilka potknięć, ale drobnych, więc jest ok...  8)

Blackend

Jak tylko siądę na dłużej przed kompem biorę się do oglądania.  8)

admin

Spoko, można poczekać na dwie półgodzinne części. ;)

Blackend

Długo nie wytrzymaliśmy. ;)  :lol:
Super wyszło!  :D
Już dwa razy zostałem napomniany "napisz koniecznie Tomkowi, że bardzo dobrze wyszedł" ;)  :D

admin

Dziękuję!
Bo w sumie nie ważne jak się wchodzi, tylko jak się wychodzi! ;)
Przy okazji dla tego upominającego serdeczne pozdrowienia!  :D

Blackend

Też miałem podobne skojarzenia i nawet się zastanawiałem czy zdania nie przebudować, ale taka prawda, że sztuką jest w odpowiednim momencie wyjść i dobrze skończyć. ;)
Pozdrowienia z wzajemnością przekazane.  :D

admin

Krystyna

Wspaniały wywiad. Z przyjemnością wysłuchałam'

admin

:D
Dziękuję.
Może komu rozjaśni w głowie, nim zacznie przewlekle "chorować na normy".

admin

A propos - kwasów 3-łamaga:
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/najczestsze-objawy-chorobowe,objawy-niedoboru-omega-3--tak-poznasz--ze-trzeba-uzupelnic-braki,artykul,68204195.html?fbclid=IwAR1JrXWxd2jVcjr2cgaSu51c7UTYX08lWSUrcpDVFKh3nvMni-e41p3BWik - tak mi w oko "najświeższe wiadomości" na ten temat wpadły. I co?
"Jedzcie ryby i owoce morza, oraz pijcie olej, bo może pomoże, a jak nie to łykajcie suplementy, to się wam podniesie poziom we krwi, który tak w zasadzie to nie wiadomo jaki jest" i na "suche oko" może pomaga, a może nie - komy?

renia

https://pl1.tv/title/dlaczego-ludzie-choruja-czesc-1/
Dlaczego ludzie chorują? - część 1
Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski

admin

No wreszcie się pojawiło! ;)

admin

Cytat: admin w 2023-09-20, 15:59:44
na "suche oko" może pomaga, a może nie - komy?

Tylko czekać jak wkrótce ogłoszą, że teza wygłoszona przeze mnie publicznie w wywiadzie była słuszna, czyli 3-omega było tylko po to, aby uzasadnić spożycie "tłustych ryb morskich", które wcale nie są tłuste z wyjątkiem węgorza - reszta to chudzizna, ale lepiej "wierzyć" "naukowcom", że "tłuste są" niż samodzielnie sobie sprawdzić w tabelach wartości odżywczych, że są chude.  8)

Blackend

Tak samo musiałem pokazać BTW parówek paru osobom, bo panuje przekonanie, że są "chude".  8)
Widocznie smak jest zawodny i warto czasami przeczytać etykietę. ;)

renia

Parówki są "chude", bo mają na ogół ok. 1 cm średnicy... :lol: ;-)

renia

A wywiad jest bardzo dobry i ciekawy - niezmiernie przydatny niepotrzebnie "chorującym".
Super! Brawo TY... :D

admin

Cytat: renia w 2023-09-20, 18:27:03
Parówki są "chude", bo mają na ogół ok. 1 cm średnicy... :lol: ;-)

I mają do tego ten "mom"...   :shock:;)
Dlatego są takie smaczne.  :D

admin

Cytat: renia w 2023-09-20, 18:30:43
A wywiad jest bardzo dobry i ciekawy - niezmiernie przydatny niepotrzebnie "chorującym".
Super! Brawo TY... :D

:D
Jakoś poszło.  8)